Recenze: Bioderma Hydrabio Légere

by - listopadu 03, 2014

Zdravím při pondělním dni, jak se máte? :) Nás dneska čeká noční na 23 hodin, takže pohoda, klídek a leháro, jsem zvědavá co budeme dělat. :)))
Já bych Vám chtěla představit krém od Biodermy, který jsem dostala na testování od jedné slečny z blogu http://petush-book.blogspot.co.uk/  no recenzi dělám tak po cca 2 měsících testování. Musela jsem si ho nějak odzkoušet ne? :))) A splnil doufám mé očekávání. :)


Balení je klasické Biodermácké. :)) Všechno bílé, modré víčko, modré a černé nápisy. :) Prostě nemám mu co vytknout. Lahvička má 40 ml, což se možná zdá pro někoho málo a pro někoho hodně. Ale nebojte vydrží dlouho. :)) Je právě super na balení, že pod modrým víčkem je dávkovač s pumpičkou takže si vymáčknu potřebné množství a neplýtvám zbytečně krémem. :) 

Vůně je taková nenápadná což se mi na výrobku líbí. :) Není silně aromatická a ani nevtíratelná. 

Barva ta není jinačí než bílá. :) 




Konzistence ta je taková tekutější, ale ne že by se roztékala. :) 


po rozetření

Krém je vhodný na suchou pleť, ale někde se píše, že je prý výborný i na smíšenou pleť s pupínky. Já jsem to taky vyzkoušela na moji smíšenou pleť. Sice nevím jestli mi něco udělal, ale ráda ho používám a pleť po něm je rozhodně hydratovaná! S krémem dá se říct, že jsem spokojená. :) Skvěle se roztírá, rychle se vstřebá, prostě má vše co má splňovat hydratační krém pro suchou pleť. :) Ale co mi na něm nejvíc vadí je bohužel ta cena na internetu se dá sehnat od 350 kč - 600 kč, ale asi fakt platí pravidlo, že za kvalitu je třeba si připlatit. :))) 

Klady

+ rychlá vstřebatelnost
+ lehký krém
+ hydratace
+ balení
+ dobrá roztíratelnost
+ po krému je pleť jemná
+ je šetrný i k citlivé pleti
+ dá se použít i pod makeup

Zápory

- cena


You May Also Like

3 komentářů

  1. Ta cena mě odrazuje.... Jinak fajn :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Bioderma je fajn, málokdy čtu nebo slyším negativní názor na ni :)
    krém mě docela zaujal, možná do něj půjdu! :)

    OdpovědětVymazat
  3. Mám doma tento krém a je to dokonalej pomocník, používám ho na noc a ráno mám tak krásnou pleť jako po žádném jiném krému :)
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat

Vsem moc dekuji za koment! :-)