New (80)

by - ledna 13, 2015

Zdravíčko jak se máte? No tento týden ani mluvit nebudu, protože opět 12 náctky :D nechápu hlavně že říkají že mají málo lidí, ale že by někoho přijaly? :D to nehrozí :D No zítra jsme si vzaly volno, tak zajdeme do města a připravím na zítřek nějaký článek a pak článek bude až v pátek :) Příští týden už odmítám dělat 12 náctky až opět za měsíc :D seru na ně už :D Už mi to nedělá dobře 12 nactky....

V neděli jsme byli v jednom polském obchodu a tam jsme našly Kofolu a bulky jupííí kofolu totiž s přítelem milujeme a když je pořádně vychlazení, mňam. A tak jsem tam našla i jejich kosmetiku Ziaja, kterou dá se říct mám i ráda. :)

Tohle je kozí krém na ruce, už se s ním mažu každý večer a připadá mi super! :) Určitě bude recenze. 



A vzala jsem si ještě olivovou masku do ruk, která posilňuje i nehty, teď po práci bude potřeba i maska na ruce...protože bolí atd. :)) 


A tuhle knížku za 1 libru jsem koupila v Asdě zlevněná z 8 liber. :) Warm bodies, budu si ji přepisovat do sešitu a tím se naučím i nové slovíčka. :))) jsme zvědavá jaká bude.



You May Also Like

3 komentářů

  1. Ziaju zbožňujem, aj keď konkrétne s týmito produktami skúsenosti nemám. Warm bodies som tiež nečítala, ale videla som film, ktorý je úplne skvelý ;)
    http://bynicka.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  2. By mě zajímalo jak ten krém kozí mléko voní. :-D Olivová maska musí být super. :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Ziaju mám také ráda, ale jak víš, používám tu okurkovou variantu :-)
    To Warm bodies jsem viděla jako film, a byla to docela blbina musím říct.. znova bych se na ten film asi jen tak od sebe nepodívala :/
    Ketrin Fl ~ Call me Ketrin blog

    OdpovědětVymazat

Vsem moc dekuji za koment! :-)