New (92)

by - března 08, 2015

Zdravím, přeji příjemnou neděli plnou zážitků. :) Přítel leží je nemocný ach jo, ještě že nám mamka v balíčku poslala průduškový čaj. :))) Byli jsme včera na odpolední a nuda, vůbec to neutíkalo :D Dneska si dáme jako obvykle krásné novinky za minulý týden. :) Co jsem tu ještě nedala a mám je v PC. :))) Je to maska na pleť a máslo na rty od MUA. :) Tak se pojďme na to podívat....





Maska je určena pro všechny typy pleti.Je to bahenní maska, ale barvičku má bílou, ne hnědou. Je pro zářivou pleť. A u mě nastal problém, nechala jsem masku působit normálně 10-15 minut jak je psané na obalu a po sundání masky, jsem měla na obličeji červeno :D tam kde jsem nanesla masku, tak jsem tam měla červeno. A trošku to jakoby štipkalo, či pálelo. Tuto masku zkusím za měsíc znovu a uvidíme jestli bude to samé tak ji hold budu muset buď vyhodit nebo něco s ní udělat no.... Jediné plus, maska dokonale voní! :) 


A tady už je to máslo na rty. mám ho už i od Astoru a teď jsem zkusila levnější variantu a to od MUA. Barvička je to nádherná, pěkně máslovitá konzistence. No uvidíme, zatím jsem zkoušela jen na ruce. :)) Zkoušeli jste už někdo? :) Stál asi 3 Libry.




You May Also Like

9 komentářů

  1. naozaj pekná farba :)

    Pozývam ťa do GIVEAWAY:
    http://byfoxygreen.blogspot.sk/2015/03/buy-or-win-5-giveaway.html

    OdpovědětVymazat
  2. Škoda té reakce na masku. Jinak krásný odstín lip butteru. Zkoušela jsem pouze Astor a byla s ním spokojená. :)
    Tvůj blog je velmi pěkný. Budu ráda, když se také staneš mojí čtenářkou. :)
    http://gatetoneverland.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  3. Si příště tu masku zkus jen na ruce.. pokud se ti po ní zas udělá červený flíček, tak na ní máš asi alergii a nepoužívej jí raději.. nemuselo by se ti to vyplatit :)
    To máslíčko je krásné, ale já osobně bych sáhla po jiné barevné variantě :)
    Ketrin Fl ~ Call me Ketrin blog

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No tak žádný vzorek na vyzkoušení masky tam nemají a novou mi je blbé otevírat když nevím jestli si ji vezmu. :))) No myslím že stála něco okolo 2 liber takže zas taková hruza to není. :)))

      Vymazat
    2. Však já nemyslela v obchodě, že si to máš zkoušet.. :) Ale aby sis jí teď příště doma nedávala hned znova na obličej, ale prvně to radši otestovala třeba na rukách, nebo na kousku tváře.. (a nedávala jí hned na celý obličej).. protože na ní můžeš mít opravdu nějakou alergickou reakci. Takže lepší vyzkoušet :)

      Ketrin Fl ~ Call me Ketrin blog

      Vymazat
    3. Bude to pravděpodobně reakce na nějakou ingredienci v masce. Ale ona tak dokonale voní! :)))

      Vymazat
  4. No, ale kvůli vůni si ji samozřejmě znovu nedáš, že? :-D Přítel leží? Tak to jsme dva. :-(

    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  5. Úžasný odstín červené! :)

    OdpovědětVymazat
  6. maska má pekný obal, ale teda nie je všetko zlato čo sa bliští :)
    ľúbezná

    OdpovědětVymazat

Vsem moc dekuji za koment! :-)