Nová řada vlasové péče Dove Youthful Vitality přináší ženám po čtyřicítce krásné vlasy.

by - března 13, 2015

Určitě každý z nás zná novinky od Dove a tím jsou šampony a kondicionéry. Zatím měli jen dva druhy, ale právě už vyšla nová řada a to Youthful Vitality a je to hlavně pro ženy ve věku 40+.


Nová řada expertní vlasové péče Dove Youthful Vitality speciálně určená potřebám vlasů zralých žen přináší prémiové produkty s jedinečným složením. Šampon, kondicionér a unikátní vlasový BB krém společně představují účinnou kombinaci, která vlasům pomáhá získat zpět ztracenou vitalitu. Výsledkem jsou vyživené, lesklé a zářící vlasy plné objemu, jež se stanou předností všech sebevědomých žen ve věku 40+.

Dnešní ženy starší 40 let dobře vědí, co od života chtějí. Sebejistě směřují za svými cíli a obklopují se rodinou i dlouholetými přáteli, kteří je podporují. Volný čas věnují oblíbeným aktivitám a nezanedbávají ani péči o zevnějšek. Svým stylem, ať už v oblékání nebo líčení, podtrhují vlastní přednosti a cítí se díky němu sebevědomě. To potvrzují i výsledky mezinárodního výzkumu společnosti Unilever. V jeho rámci uvedlo 80 % žen, že se ve svých 40 letech cítí šťastnější než ve 20. 90 % z nich dokonce pociťuje, že jim věk přinesl některá pozitiva. Nejčastěji mezi nimi zmiňovaly sebevědomí (80 %) a humor (68 %).
Dove

Na druhou stranu se po čtyřicátém roce života u řady žen mohou začít projevovat přirozené biologické procesy, které mají dopad i na jejich vzhled. „S přibývajícím věkem pokožka ztrácí svou přirozenou elasticitu, čímž vlasové cibulky nedostávají dostatečné množství výživy a tím slábne vlasová struktura. Nejdůležitější je přitom udržovat pokožku a celý organismus v dobré kondici. Čistá, hydratovaná a elastická pokožka je proto základním předpokladem k růstu krásných a zdravých vlasů.  K dosažení kýženého výsledku pomáhá nejen dodržování správného pitného režimu a stravovacích návyků, ale také výběr vhodné vlasové péče“, uvedl tricholog Lukáš Rossbach ze společnosti Kapyderm v Praze.

Specifické potřeby žen ve zralém věku, jejichž vlasy mají tendenci ztrácet svou původní tvárnost a oslnivost, měla na paměti značka Dove při vývoji přelomové řady Youthful Vitality. Její prémiové produkty díky jedinečnému složení vlasy regenerují a dodávají jim až dvojnásobný objem*. ‎Pavla Maříková, Brand Building Manager Hair pro značku Dove, dále doplňuje: „Dove myslí na ženy ve věku 40+, a proto přímo pro ně vyvinul produkty, které jedinečným způsobem vyživují jejich vlasy díky unikátní kombinaci na proteiny bohatých esenciálních živin a lipidů podporujících především jejich pružnost. S přibývajícím věkem se totiž vlasy nejen mužů, ale i žen stávají tenčí, sušší a také velmi náchylné k poškození. To je způsobeno právě úbytkem vlasových lipidů. Díky složení nové prémiové vlasové řady Dove Youthful Vitality, která vlasům ve zralém věku poskytuje mimořádnou výživu, se nyní řešení tohoto problému stává dostupné všem, bez nutnosti navštěvovat kadeřnické salony.“ Tato řada zahrnuje šampon, kondicionér a vlasový BB krém, jež vlasům společně poskytují účinnou péči a pomáhají nejen navrátit ztracenou vitalitu, ale také je obohacují o složky, které se s věkem z vlasů vytrácejí.

Jak používat novou řadu Dove Youthful Vitality?

  • Dove Youthful Vitality šampon
Naneste šampon na mokré vlasy, napěňte a opláchněte. Jeho nezatěžující složení jemně čistí, ale zároveň vyživuje. Dodává vlasům objem, který často postrádají.
Nezávazná doporučená spotřebitelská cena: 119,90 Kč.
  • Dove Youthful Vitality kondicionér
Naneste kondicionér na čerstvě umyté vlasy, vyhněte se kořínkům, nechte krátce působit a opláchněte. Kondicionér vytváří plnost a dokonalý objem bez nežádoucího zatížení.
Nezávazná doporučená spotřebitelská cena:  119,90 Kč.
  • Dove vlasový BB krém Youthful Vitality
Aplikujte 4—5 pumpiček na mokré nebo suché vlasy. Vyhněte se kořínkům a po nanesení krém neoplachujte. BB krém vlasům dopřává výživu, sílu, tvárnost, jemnost, měkkost, lesk a objem díky jedinečné kombinaci sedmi řešení, jež se v něm snoubí. Nabízí celkové zlepšení kvality vlasů.
Nezávazná doporučená spotřebitelská cena:  149,90 Kč


Zdroj: žena-in.cz




You May Also Like

2 komentářů

  1. Rozhodně musím vyzkoušet :)
    jinak tě zvu na můj blog http://blogblondateholky.blogspot.cz/ doufám že mu příjdeš na chuť a bude se ti líbit :)

    OdpovědětVymazat

Vsem moc dekuji za koment! :-)