Recenze: Balea young kompaktní pudr.

by - června 09, 2015

Zdravím a přeji krásný úterní den. :) Co máte dneska v plánu? :) Tak si něco hezkého uvařte, kafé nebo čaj a pojďme se vrhnout do čtení. :) FOTKY JSOU DOCELA TMAVÉ, JELIKOŽ UŽ BYLA DOCELA TMA. 


Balea pudr je v klasické modré dozičce v obyčejném obalu. Plastový obal a podle mě mohl být i lepší. Myslím si, že kdyby mi pudr spadl na zem jako myslím na kachličky, tak se bud pudr rozdrolí a nebo krabicka bude hin :D  Má 9 gramu, tento pudr mám už rok a jde už vidět na dno, bohužel fotky jsou foceny dříve. A to se líčím každý den krom víkendu. :)

Ten kdo tomu rozumí, tak tu má i vyfocené složení. 


U pudru uvnitř najdeme i takový polštářek na nanášení pudru, mělo by to být lepší než štětcem. Já jsem ho samozřejmě  párkrát použila a mohu říct, že tento polštářek je fakt super. Skvěle to zapracuje do pleti, což tak štětec moc neumí. 



Řekla bych, že pudr je docela dosti světlý, zdá se mi že mají jen 3 odstíny tento se mi zdál nejsvětlejší ze všech ikdyž má napsané že to je 03 sand. 

Mé pleti rychle přilne, nedělá žádné fleky, vydrží celý den na pleti. Nelesknu se po něm, jelikož má matovat. Což plní velice dobře. Já mu nemohu nic vytknout, ale vytknout mu mohu maximálně to balení. To se mi opravdu moc nelíbí. Myslím si, že Balea umí i lepší obaly. S pudrem jsem spokojená, takže ho mohu velice pochválit a doporučit ostatním. :)) 


Klady

+ cena
+ k pleti hezky přilne, nepůsobí jako maska
+ nedělá fleky
+ výdrží celý den
+ matuje

Zápory 

- obal

Tento pudr zakoupíte v prodejnách DM za cenu do 100 Kč. 

You May Also Like

4 komentářů

  1. Tento pudr jsem si dříve kupovala, dokonce jsem měla snad i dvě balení, ale nechápu proč jsem si jej vůbec pořizovala vůbec mi nesedl, měla jsem snad nejsvetlejší odstín a byl na mě oranžový :(

    http://sweetelis.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  2. Neměla jsem ho, ale může být fajn :). Já vsázím na Affinimate pudr od Maybelline :). Ten je naprosto skvělý! :) Můžeš taky ozkoušet :).
    http://es-veronica.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  3. Vypadá zajímavě, já už dobré dva roky používám od Rimmelu Stay matte a jsem s ním naprosto spokojená:-) zajímavý blog ode mne máš odběr:-)

    OdpovědětVymazat

Vsem moc dekuji za koment! :-)