Recenze: Šampon a kondicionér Alberto Balsam

by - června 05, 2015

Znáte tyhle šampony a kondicionéry? Já jsem četla na internetu a někdo zveřejnil i fotku na instagram, že se tyhle šampony prodávají už i v česku. Ale to nevím kde. Tak se pojďme podívat na recenzi co si o nich myslím já? :)



Balení  samponu a kondicionéru je zřetelně velice stejné. Obě lahvičky jsou stejné poznáte to podle nápisu jeden je sampon a druhý má condicioner. A poznáte je také barvičkou. Šampon má ruzovou barvičku a je takový tekutý, kdežto condicioner ma barvu světle ruzovou a je takový hutný. :) Výhodou je, že balení je 400ml, což je super.

Vůně oba voní stejně po malinách, nevím jestli se tomu fakt dají říct maliny, ale že by ta vůně byla nějak uměla to ani tak neřeknu. Je příjemná.  A necítím z toho umělinu. :) 

Barva jak jsem psala už u balení tak šampon je ružový a condicionér je světle ružový a hutný :) 


Účinky šamponu no řeknu to takhle ani jeden produkt mi nevyhovuje tak jak bych čekala. Ale co bych čekala za 1 libru, že. Šampon mi vlasy sice umyl, ale tak jak si představuji od šamponu aby mi vlasy umyl tak to ne. Vlasy po tomto šamponu mám celkem zplihlé a hodně rychle se mi mastí, že nemusím dávat ani na celou délku vlasů kondicionér, budou mastné i bez něj. :D Takže šampon používám jako pěnu do vany. 

Účinky kondicionéru no tady už je to lepší. Hlavně dodržujte zásadu kondicionér patří JEN NA KONEČKY, NE NA CELOU HLAVU. Po kondicionéru mám vlasy hebké na dotek, ale to je tak všechno. Takže ho beru jako takový jednorázový kondicionér když mi dojde můj používaný. A taky vidíte že není pryč ani půlka. 

Klady

+ cena
+ vůně
+ balení je 400ml
+ po kondicionéru jsou vlasy hebké na dotek
+ šampon umyje, ale není to ono

Zápory

- nevyhovují mi oba dva produkty, kondicionér beru jako záchranu když mi z ničeho nic dojde můj používaný.
- rychle se mi mastí

You May Also Like

8 komentářů

  1. O této značce jsem ještě neslyšela, nejdříve mě zaujal celkem ten kondicioner, ale po precteni tve recenze jsem názor zase změnila :)

    http://sweetelis.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  2. O tejto značke počujem prvýkrát a bude to zrejme tým, že nevyzerá veľmi kvalitne vzhľadom na tvoju recenziu :) minigiveaway s YR

    OdpovědětVymazat
  3. To je škoda.. :( ta vůně je něco pro mě.. :-)

    http://wormake.blogspot.cz/2015/06/stin-v-akci-lily-lolo.html

    OdpovědětVymazat
  4. Vůbec tuhle značku neznám. Jinak ráda zkouším nové šampony..

    OdpovědětVymazat
  5. A jak jsou na tom prosím se složením? :)

    P.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ja se v tom nevyznam, takze mohu maximalne pozdeji nafotit, pokud chces.

      Vymazat

Vsem moc dekuji za koment! :-)