Spotřebováno (Květen 2015)

by - června 04, 2015

Zdravím, dneska si dáme spotřebováno. Fotky zvlášt bohužel nemám, mám to vyfocené jen jako celek. Když jsme byli v Česku, tak jsem si roztřídila kosmetiku a to co bylo prošlé jsem musela teda už vyhodit. A to co jsem chtěla jsem si vzala do UK. :)))) A poslední fotka je spotřebované z UK.

1. Tělové máslo od Avonu planet spa - to mi dal přítel fakt nádherná vune. Psala jsem na něj myslím i recenzi.
2. Oriflame sérum na vlasy - používala jsem ho asi pul roku, byl to fajn výrobek, ale nevím jestli mi něco z vlasy udelal. 
3. Fleur de sante - to je krém na zpevnení ramenou. Byl to dárek v casopisu, mockrát jsem ho nepoužila.
4. Stříkací kondicioner od Schwarzkopf - byla to vlastně takový stříkací kondicioner, musím říct ze fakt nádherně voněl. :) 

5. Garnier moisture match - vyhrala jsem tento oranzový když to byla novinka a hit. Už nevím na jakou to pleť byl, ale pěkne voněla a také jsem ho bohužel nespotřebovala. Davala jsem si ho pod makeup.
6. Makeup od Miss sporty - v odstínu 01 light, no nekryl spíš vubec jen bych řekla, že málo sjednotil pleť. bohužel mé pleti nevyhovuje.
7. nivea pure effect - tohle bylo na pupínky :D používala jsem to dlouho. mělo to zvlastní vuni, ale fakt peknou. Nevím jestli mi to pomohlo, vysušilo to pupínek. 
8. bioderma sebium hydra - zelena rada urcena pro smíšenou plet. přesne pro moji plet. mozna budu uvazovat o plném balení protože fakt pomohl.
9. La roche posay - ten větší je mycí gel a ty mensí byli krémy. Také mi vyhovoval, tak uvidíme. 


10. Nive creme soft - tohle bylo v cestovním balíčku od Nivei co jsem zakoupila v Primarku. Tento sprchový krém fakt náramně doporucuji, ta nádherná vune a krásně pěnil. No mrknu se po celém balení. :) 

11. Relaxační body peeling - já jsem to používala peeling hlavně na paty, byl fakt dobrý! Škoda, že jsem na něj nenapsala recenzi, ale třeba plné balení někde zahlédnu a koupím si ho znova.

12. BB krém od Maybelline - musím říct, že tento jediný BB mi nejvíc vyhovuje. Měla jsem odstín light, nádherně kryl a mé pleti se přizpusobil. Takže určitě po něm mrknu znovu, protože na léto je fakt super! :) 

You May Also Like

10 komentářů

  1. Pěkné spotřebováno. :-) Bioderma mě zaujala asi nejvíce. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ta bioderma je skvela. Neskutocne mi zlepsila kvalitu pleti a zacala hojit vyrazky. Uplne super krem

      Vymazat
  2. Tělové mléko od Planet Spa vypadá dobře :)

    http://sweetelis.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  3. Stříkací kondicionéry od Schwarzkof mám ráda:)

    OdpovědětVymazat
  4. BB krém od Maybelline je opravdu užasný krasní článek

    OdpovědětVymazat
  5. Pškné. Ten Garnier moisture mám a přijde mi celkem lepivý na pleti

    OdpovědětVymazat
  6. Ani jedno jsem nezkoušela, ale vypadají všechny výrobky fajn. :)

    OdpovědětVymazat
  7. šikula, od nivea mám ze stejné řady BB, ale je brutálně tmavé.. :D

    http://wormake.blogspot.cz/2015/06/recenze-samponu-klorane.html

    OdpovědětVymazat
  8. Sérum na vlasy z Oriflame mám aj ja a podľa mňa je super :)) A rovnakým BB krémom som si nedávno urobila radosť, tak som zvedavá, ako bude mne vyhovovať.
    Original copy blog

    OdpovědětVymazat
  9. Mám ráda Oriflame ale zřídka kdy kupuju protože raději kupuju v stacionárních obchodech než na internetu.Avonu nekupuju protože mám po něm vyrážku.Tu Biodermu chtěla bych vyzkoušet :)

    OdpovědětVymazat

Vsem moc dekuji za koment! :-)