Zamyšlení....

by - června 16, 2015

Víte co mě poslední dobou vytáčí atd? Že skoro nikdo u mě na blogu nečte povídání u článku a do komentáře píšou úplné s prominutím sra*ky.  Třeba mám článek Jaké líčení by jste uvítali? a co jste na to vy odpověděli, jo vybrala jsi skvělé stíny, essence je skvělá značka, málokdo napsal to co jsem chtěla aby tam bylo a tak tím pádem nečetl článek. Tohle se mi nestalo poprvé to samé i u jiných článků, úplně odbíhá pár lidí od tématu...To Vám fakt dělá takový problém přečíst 6 řádků? Asi ano! Já vždy u každého čtu článek celý a napíšu smysluplný komentář i třeba k tématu co dotyčná psala. :) Ale někteří lidé se jenom podívají na obrázky a okomentují obrázky, místo toho aby si vůbec přečetli článek.

Co na to říkáte vy? Ti co komentují snad jen fotky a článek nečtou? Jaký máte na to názor? 

You May Also Like

7 komentářů

  1. Takové blogerky byly, jsou a budou. :-) S tím už nic nenaděláš. Já teda doufám, že ti odpovídám vždy k tématu. :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Ja tedy clanky poctive ctu, ale protoze vim, ze lide to nectou, tak se mi nechce psat prilis dlouhe texty. Pak mne to mrzi. Bohuzel je nejaka prilis rychla a povrchni doba. Projevuje se to i zde v blogovem svete.

    OdpovědětVymazat
  3. S tím už jsem se též setkala. Psala jsem recenzi na tělové máslo a nějaká bloggerka mi do komentáře napsala jak ta maska na obličej je skvělá.. Nechápu

    OdpovědětVymazat
  4. Alespoň se pozná, kdo je opravdový čtenář a kdo ne a :) Ale ono se to pozná těžko, když někdo napíše "vypadá to hezky, vyzkouším" (což píšu pořád všude já :D) tak nikdy nevíš, co všechno četl. Hlavně se s tím moc nerozčiluj, vždyť o nic nejde ;)

    OdpovědětVymazat
  5. ..pri beauty blogu je to asi cudne, pozriet si iba fotky, ale pri outfit postoch a cestovani celkom chapem, ked niekto komentuje iba fotky..ked sledujes napr svedske bloggerky a pisu po svedsky, tak sa ti to nechce prekladat a sledujes ich prave pre tie fotky..ved uznaj - Svenska är ett vackert språk, men... (svedstina je pekny jazyk, ale...

    OdpovědětVymazat
  6. Mně teda vyloženě naštve, když fotím někoho jiného, napíšu to do článku a lidi mi pak píšou, jak mi to sluší. :D

    OdpovědětVymazat
  7. Články od blogerek, které mám ráda a zajímají mě, čtu opravdu s radostí :). Jen když mi někdo napíše k dlouhému příspěvku "Super článek" a hodí mi tam odkaz na blog, tak okomentuji stejným způsobem a kolikrát to ani nečtu.

    http://es-veronica.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat

Vsem moc dekuji za koment! :-)