New (107)

by - července 17, 2015

Ahoj, tak jsem tu zase s novinkama. O vikendu jsme byli opet v libraku a tam jsem si koupila jen tu balistiku do vany, dale v primarku ponozky, chtela jsem pekne, barevne a tak jsem vzala dvoje. Pak jsme byli v Boots a tam jsem si poridila ocni krem od Nivei. Zkousel jste ho nekdo? A pastu sensodyne, ta je proste pro me nejlepsi, at si rika kazdy co chce. Dneska jsme se zastavili i v Lidlu od vcerejska plati noviny a ja si poridila dvoje rifle a ty jsou vazne skvele, padnou mi skvele, ikdyz to cislovani 44 veelikost v CR bych se do toho vlezla dvakrat :D uvidite v dalsim clanku i s linkama na oci zelenyma od Barry m.

 Nakup v Libraku


Pekne to vonelo.


Poridila jsem si takovy stojan na tablet, coz je fakt super. 



Obal na fotak, konecne po dlouhe dobe.


Nakup z Boots. Pasta a ocni krem.


Nakup z Primarku.


Mym nejvetsim snem bylo to si poridit overal. A v Primarku jsem nasla presne tento, meli jeste ruzne barvicky a to cerny, ruzovy, zluty, bílý byl ze vsech nejkrasnejsi. Ale musim rict, ze je trosku pruhledny, tak nevim zda ho budu zase az tak moc nosit. Zavazovani je kolem krku.



You May Also Like

10 komentářů

  1. Ja mam v plane zohnat si podobny stojan na mobil.
    /kaviareň/

    OdpovědětVymazat
  2. Skvělé nákupy. Ta bomba do vany je super. Až lituji, že máme jen sprchový kout. Ponožky taky miluji barevné, krém na oči jsem neměla a ten overal je moc pěkný, taky bych si ráda nějaký pořídila. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  3. Ta balistika vypadá božsky! Overal určitě na postavě vypadá taky dobře :)

    SweetElis

    OdpovědětVymazat
  4. Ten oční krém jsem ještě tedy nezkoušela, takže nemám žádné zkušenosti :(... Overal je moc pěkný :)) ♥ taky jsem si chtěla nějaký letos pořídit, jenže jsem ješte nenatrefila u nás na taový, který by se mi líbil :(

    OdpovědětVymazat
  5. Super veci, ten biely overal je veelmi pekny, strašne sa mi zapáčil ..:-)

    OdpovědětVymazat
  6. Já bych si ten krém na oči asi nekoupila, protože anti-age .. tak to bude asi pro vyzrálejší ženy už ne? :-) Já nijak na problémy s pletí v okolí očí netrpím, takže jsem ještě vlastně v životě žádný takový krém neměla..

    Ale musím ti tedy říct, že s tím overalem jsi udělala tedy kup ♥ vypadá fakt úžasně a fakt doufám, že nám ho předvedeš v nějakém outfitu :-)

    Ketrin Fl ~ CALL ME KETRIN BLOG

    OdpovědětVymazat
  7. Prima nakupy. Overal je moc hezky. Chtelo by to asi telovou podsivku, ale to by to tak hezky neprofukovalo.

    OdpovědětVymazat

Vsem moc dekuji za koment! :-)