Recenze: Telove mleko intensive moisture

by - srpna 22, 2015

Dneska si dame mensi recenzi, po dlouhe dobe tu nejaka je. Dnes se bude jednat o telove mleko Nivea. Mam ho v malem baleni, protoze jsem si ho kupovala na zkousku a je kupovany v libraku.


Baleni mam ho v malem baleni a to pouze 100 ml. Pouzivam ho uz asi tak cca 3 mesice a furt tam jeste je. Cca pulka. Ale zase ho nepouzivam kazdy den. Baleni mi vazne vyhovuje. Klasicky modry obal s bilymi napisy. Nivea vzdy nezklame.

Vune no tady rozhodne bude jeden hacek, vubec nevim k cemu tuhle vuni prirovnat, ale je to klasicka niveacka vune. Tahle vune mi vubec nevadi, mam ji rada.


Barva tak ta neni jinaci nez bila. 


Muj nazor? Ja bych rekla, ze telove mleko ma hydratovat, coz urcite splnuje. Hodne mi pomohlo v tom, ze jsem se jednou oholila nohy bez pouziti peny na holeni a tak pak jsme sli do prace na nocni a totalne jsem se rozdrapala a rano doma zjistim ze mam modriny jako prase a uplne cervene pupinky, takze jsem se mazala a do dvou dnu byli pupinky pryc. Pokozka byla po tomto mleko jemna, hydratovana, proste bych rekla, ze mi fakt pomohl. Ma v sobe i vitamin E a olej z hroznovych jader. Casto jsem mela i suche nohy a kdyz jsem si je natrela telovym mleko tak suche potom nebyli. Ja telove mleko mohu jen a jen doporucit. Je vazne dobre. 


Klady

+baleni
+ cena
+ vune
+ pokozka je po nem hebka
+ hydratuje
+ je obohacen o vitamin E a olej z hroznovych jader

Zapory 

- zadne

Jeho cena je od 1.85£ a tohle jsem nasla sice to neni to co mam ja, ale je to pro suchou pokozku. TADY


You May Also Like

4 komentářů

  1. jjj nivea má skvělá tělové krémy a užasní článek

    OdpovědětVymazat
  2. Niveu mám moc ráda. Měla bych si nějaké tělové mléko taky koupit, už mi došlo, měla jsem z Oriflamu a bylo taky fajn. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  3. Tohle tělové mléko jsem měla ve velkém balení a byla jsem naprosto spokojená a už se chystám ke koupi dalšího :)

    SweetElis

    OdpovědětVymazat
  4. Ja som s ním nejako spokojná nebola, jednak tá vôňa nebola takmer žiadna a jednak ani účinky som nejako nezaregistrovala plus mi prišlo dosť hutné a nedalo sa dobre rozotrieť.
    Janka Bianka

    OdpovědětVymazat

Vsem moc dekuji za koment! :-)