Recenze: Ultimate shine Catrice

by - srpna 08, 2015

Preji krasne sobotni rano. Dneska v Anglii to vypada na slunicko, takze ja se pujdu vyspat na nejake 4 az 5 hodinek a pak se nekam projit. Ja si pro Vas pripravila opet recenzi, ale tentokrat na rtenku od catrice, ale je to mensi problem uz se neda koupit, coz bych rekla ze je fakt skoda. Klidne bych si ji totiz koupila znovu.


Baleni tohle se mi vazne libi, je takove fakt super, je stribrne na tom dany nazev. Libi se mi ze na spodnim vicku je napsany nazev a odstin rtenky a k tomu bavicka jak to vlastne vypada.

Vune tahle rtenka fakt po necem voni, ale nedokazu urcit po cem. Nekdy v ni citim i jakoby taovy slabsi mentol, nevim mozna se mi to jen zda. 



Barva ja mam odstin 060 a je to nadherna barvicka, ktera uz vazne neni v prodeji. Sice barva vypada vyrazne, ale na rtech tak vyrazna neni, takze je pro me jako delana na noseni pres den, ale i pres noc.


Vydrz 3-4 hodinky s pitim, jidlo zase tolik nezvladne. 

Tady foto jak vypada na ruce, rtenka ma takovou maslovitou konzistenci, coz se u rtenek moc nevidi, vyrobci pisou na obalu ze je to gelova rtenka, doda rtum barvu i lesk coz je pravda.


Tady jeste jedno foto a to pred a po, vidite ze na rtech tak moc vyrazna neni. 


Klady 

+ baleni
+ cena
+ vydrz
+ konzistence
+ rty nelepi
+ odstin

Zapory 

- uz neni v prodeji :D

Tahle rtenka se dala koupit ve stojanech Catrice za cenu 104 kc, nasla jsem to na jejich strankach.


You May Also Like

7 komentářů

Vsem moc dekuji za koment! :-)