Negativni recenze na boset.cz

by - listopadu 10, 2015

Pamatujete si na moji objednavku ze stranky boset.cz?  Clanek jsem psala nejak 27.9 a doted nase objednavka neprisla. Takze timto bych vas chtela ujistit aby jste si nic z teto stranky neobjednavali, jeste nevim jak to mamka platila ci pres ucet posilala uz penize a zhrably jenom penize a kosmetika nikde, ci na dobirku a tim jsme neprisli o penize, nevim, ale to jeste zjistim. Jak vidite stranky zarucuji 100% doruceni, kvalitu, ceny maji opravdu nizke az bych rekla smesne. Sice jsem si objednala jen dve veci za cenu nejakych 110 kc plus doprava. Jsem z toho docela rozrusena, ma prvni zkusenost z eshopem co neposlal kosmetiku. Urcite to budeme chtit nejak resit, ale jak kdyz na email neodpovidaji.

Clanek najdete tady co jsem si objednala.
http://style-and-smile15.blogspot.co.uk/2015/09/objednavka-z-bosetcz.html

Nenecham se tady nekym okradat, buhvi jestli maji vubec nejakou kosmetiku a nemaji udelane stranky jenom tak jak nalakt lidi a neposlat jim to co si objednali.
Tak mam zpravu od mamky, ze ji neodpovidaji na email a jeste nic neplatila. Ma i cislo, takze az bude mit cas bude jim volat. Jsem si tak oddechla, ze jeste nic neplatila, ikdyz je to blbych 150kc, tak jsou to porad penize a kdyby to uz mela zaplacene tak nevim co bych delala :D bych jim asi napsala vyhruzny email ty jo.

You May Also Like

4 komentářů

  1. Tak to je vážně drsný, ještě že to nebyla tak závratná částka.. Rozhodně takovou zkušenost nezávidím no.. :/

    OdpovědětVymazat
  2. Hlavní je, že jste nic neplatili. :-) Ale člověk se těší a potom nic z toho.
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  3. Nás jedna firma okradla o peníze, když jsme si kupovali s mamkou telefony, přibližně 5 000 Kč

    OdpovědětVymazat
  4. Uf, tak ještě, že jste nic nezaplatili! Mrzí mě to, o to víc si vážím eshopů, kde jsou milí a komunikativní. Dobře, že píšeš takové recenze, aby se i jiní nenapálili!

    OdpovědětVymazat

Vsem moc dekuji za koment! :-)