Co jsme si dali s pritelem za darecky?

by - prosince 26, 2015

Ano ctete spravne jedna se o Vanocni darecky i od pritele. Kdyz uz tu davam i spotrebovano pritele tak proc ne i darecky. Letosni Vanoce jsme byli spise na darkove kazety, protoze tim potesite a je to i super koupe. Pojdte se se mnou podivat co jsme pod stromeckem nasli.

Nejsem v baleni zadny profik, ale aspon nejak takto jsem to zabalila.



Tento darek je pro me darkova kazeta znacky hugo boss. Za sebe mohu rict, ze to je vazne nadherna vune. Mozna ji nekdy popisu i vice. To vedle je telove mleko.


Pritel zase dostal darkovou kazetu Armani, nadherna panska vune, myslim, ze oba jsme se trefili do vkusu. 


Ta ukryvala dva sprchove gely a vuni, boze tak pekny obal, ale jeste vetsi krasa je vazne ta vune, neni ani tak silna jak nektere jsou, ale je strasne jemna, prijemna, muzska!


Porad si chtel necim mazat oblicej a tak jsem mu musela poridit nejaky krem od Nivei.


Tady se naslo i par obleceni pro nej a to svetr a obycejne tricko z dlouhym rukavem z Primarku.


Me sladke papucky teple take z Primarku.


Moje dalsi dva darecky vyfocene nemam, ale je to bunda 3v1 tepla ze Sport Directu a novy tablet Asus ZenPad10, stary tablet jsem prodala kolegyni v praci chtela ho pro sveho muze. Tyhle dva darecky uz cca mesic pouzivam. 

You May Also Like

9 komentářů

  1. Moc krásné dárečky, nejvíce se mi líbí ty chlupatoučké bačkůrky :-))

    OdpovědětVymazat
  2. naozaj uzasne darceky!
    Pozyvam na povianocnu GA, kde najdes veci od Guess ci Dermacolu. Tu: http://biancaprincipessa.blogspot.sk/2015/12/povianocna-ga.html

    OdpovědětVymazat
  3. Hezky vás Ježíšek obdaroval. :-) Taky budu mít podobný článek.
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  4. Kosmetika a oblečení, zaručená klasika :) já letos vsadila na trenky Calvin Klein, které už dlouho "obdivoval" :D a diář starwars, který vůbec nebyl v plánu, ale vypadal tak luxusně, v kožené vazbě :D ... že jsem ho musela vzít :) loni dostal hodinky a ty jsem zas dostala letos já, takže jsme si to vyměnili :)
    Getmovin by Deni

    OdpovědětVymazat
  5. Krásne darčeky :) je super že ste sa hlavne trafili do vkusu parfémov :) a že sú to darčeky ktoré využijete naplno :)
    Me and my ART

    OdpovědětVymazat

Vsem moc dekuji za koment! :-)