Jak snadno se naucit anglicky?

by - března 20, 2016

Mam pro vas jeden tip na takovou aplikaci Duolingo, kterou si stahnete na google play v mobilu, tabletu, ted nevim zda to jde i na windows.

Aplikace se zajima, ze si zvolite jazyk ktery chcete ucit ja treba mam anglictinu nebo-li z cestiny do anglictiny, najdete tam plno jazyku jako treba nemcina, spanelstina, francouzstina, polstina a dalsi...aplikace je v cestine. Je to vazne super, jak na procviceni tak i pro uplne zacatecniky co se treba na sko!ach ucili jen nemcinu a anglictinu nemeli. :-) anglictina je krasny jazyk. :-)

Zdroj obrazku google.cz

Mate tam toho vazne hodne od zakladu jako jsou predlozky, spojky tak obleceni, jidlo, casy proste vsechno je tam toho hodne se da naucit. A je to fakt bomba aplikace, kterou mam fakt rada. 

Zdroj obrazku google.cz

You May Also Like

6 komentářů

  1. Tak to je super, podívám se po ní na mobilu. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  2. Duolingo znám, ale pařím ji normálně přes internet na duolingo.com, jazyky se mi tak učí líp, než na telefonu. Zrovna jsem na ní dneska myslela, že musím osvěžit španělštinu :)

    OdpovědětVymazat
  3. Duolingo je boží :3 zlepšuji si tam němčinu a učím se norsky
    Kracmarovat

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ahoj, ja som ho asi chvíľu používal a ak je to tá aplikácia, kde bolo veľa cvičení na slovká, tak mi to prišlo o ničom. Veľa slovíčok čo som už vedel. Neviem no...prišlo mi to ako mlátenie prázdnej slamy a nudda. Cvičení som mal už dosť na škole predsa :D Teraz sa učím cez program Imitum. Tam sa učím len čisto vety a frázy ;) www.anglictina-bez-biflovani.cz/anglictina-pro-husakovy-deti?a_box=y7x556ws

      Vymazat
  4. Ja pouzivam duolinguo na spanielcinu :)

    Pozyvam na MEGA giveaway o Niveu, Rimmel a ine:) tu: http://biancaprincipessa.blogspot.sk/2016/03/giveaway-bioderma-nivea.html

    OdpovědětVymazat
  5. Duolingo je super, ale furt pryč si myslím, že je to jen taková škola hrou, která je dobrá na zlepšení, ale nevím reálně o nikom, kdo se z toho něco naučil. Nejlepší na naučení je konverzace v angličtině s rodilým mluvčím a to znamená buď výlet do Anglie nebo doučování. Já chodím na zlepšení a na to, abych nevypadl z rytmu sem.

    OdpovědětVymazat

Vsem moc dekuji za koment! :-)