Recenze: Moderní hladká kabelka

by - března 16, 2016

Ano po dlouhé době přináším recenzi na kabelku ze stránky http://postovnezdarma.cz/ s tímto eshopem jsem velmi spokojená. Jen jednou mi daná věc nepřišla, ale to se vyřešilo bleskurychle, ale o tom dneska nebude řeč, ale budeme se bavit o téhle kabelce, nebo-li Shopper bag. Tento styl kabelek myslím že letěl minulý rok a já ji už mám od loňského roku a teda mamka mi na ní něco napsala. Jinak by jste se recenze dočkaly až v květnu.

Tohle je taková jediná fotka, která je vážne použitelná omluvte moji mamku, třeba se jednou nauči i fotit :)))



Popis kabelky z webových stránek: 


  • Materiál: koženka
  • Barva: černá, hnědá, červená
  • Délka: 33 cm
  • Výška: 33 cm

Popis můj: Ano kabelka je z takového koženkového materiálu, nevím zda k ní byl i popruh, ale to asi nebyl. Jinak kabelka je na zip uvnitř. Je velká prostorná. Možná podle fotek bych řekla, že kabelka se může i lehce odřít hlavně v rohách, teda to je jenom můj názor. Na stránkách se prodává ve 3 barvách, ale černá se mi líbila vážně nejvíce a tak jsem si ji vzala. Délka, výška je super, protože fakt do ní dáte kde co od pěněženky tak i sešity a tím pádem je výborná i do školy. :) S kabelkou doufám, že budu velice spokojená. Ale co možná některé odradí, je právě ta cena. Na stránkách je k zakoupení za 779 Kč, Což někomu přijde moc, ale to záleží na každém kdo a co si koupí. :) Mě se kabelka moc líbí a fakt doufám, že bude stát za to. :)  Kabelku zakoupíte přesně tady na tomto odkazu: http://postovnezdarma.cz/moderni-hladka-kabelka





You May Also Like

7 komentářů

  1. nice!

    www.bstylevoyage.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  2. krásna kabelka, videla som podobnú vo vínovej farbe, veľmi praktický tvar má:)

    OdpovědětVymazat
  3. Můj styl to není, ale hlavní je, že se líbí tobě. Snad s ní budeš spokojená. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  4. Kabelka se mi líbí, ale přijde mi, že by všechny věci, co věčně s sebou tahám, neunesla :D

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
  5. Kabelka vypadá pěkně! Akorát bych ty fotky asi nějak trošičku upravila, nebo z té první aspoň ořízla ty boty. :D Ale to je na tobě. :) Já taky nemám kdovíjaké fotky. :)
    Catherine Ribbon

    OdpovědětVymazat
  6. Takáto jednoduchá kabelka má u mňa v šatníku čestné miesto :) Veľmi často ju používam :)
    partofnicol.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  7. Má moc pěknou barvu. Mě nedávno zaujala černá kabelka přes rameno od CCC. Tak si říkám, že ji tam asi nemůžu nechat a že ji potřebuju. :) Ještě vymyslet, jak to vysvětlím manželovi, ale on je to klasický chlap, takže si možná ani ničeho nevšimne. Necháme to osudu. :)

    OdpovědětVymazat

Vsem moc dekuji za koment! :-)