Spotrebovano (Brezen 2016)

by - března 31, 2016

Uz trosku s predstihem a tak uz to chci vyhodit, tak jsem to nafotila a pridavam, protoze zitra uz nic nespotrebuji. :-) Tak pojdme se podivat na davku spotrebovano je toho trosku vice nez jste zvykly. :-)

Jsme na skvelych 7 vyrobku.


 1. Sampon na poskozene vlasy od Yves Rocher - na nej jsem psala myslim recenzi, jednim slovem bozsky, dobry proste je treba vyzkouset. Neobsahuje silicony ani parabeny takze plus. 

2. Kondicioner Yves Rocher - napomahal mi rozcesat vlasy slo to lepsi, ale tento kondicioner nejak zadny zazrak. Oba produkty nadherne vonely. 


3. Radox pena do koupele s vuni kokosu - neni co komentovat uz tak druhe baleni a ja kokos nemusim, ale pena mi vubec nevadi.  Vune neni tak silna, nevysusuje, jsem spokojena. 

4. Lenor avivaz - miluji tyhle avivaze od lenoru, maji hezky vyber a obleceni voni a jsem spokojena.


5. Dove sprchovy gel - ja proste dove sprchace hrozne miluji, mam tolik zasoby techto sprchacu a proste spokojenost, nevysusuji.

6. Radox tekute mydlo na ruce - jo tohle bylo fajn, na umyti rukou fakt vazne staci.

7. Elmex zubni pasta - tohle je hrozne fajn pasta na zub. Uz mame nekolikate baleni a celkem spokojenost.


You May Also Like

3 komentářů

  1. Lenor musím taky vyzkoušet, já většinou kupuji Silan. Elmex je i u nás stálice a je to skvělá zubní pasta. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  2. šampon Yves rocher by som rada vyskúšala ak nezabudnem a budem niekde blízko tohot obchodu tak si nejaky určite privlastním:)

    OdpovědětVymazat
  3. Pěkná recenze, pěny od Radoxu mám moc ráda, nejraději mám Muscle Therapy, vždycky nádherně provoní celou koupelnu :o)

    OdpovědětVymazat

Vsem moc dekuji za koment! :-)