Spotřebováno (Únor 2016)

by - března 04, 2016

Dnes jsem si pro Vás připravila trošku nezvykle spotřebováno, ale ve videu, dlouho jsem netočila, tak doufám, že se Vám bude líbit :) a jak říkám ve videu kdo má nějaké otázky k Anglii, tak je tu napište a já na ty otázky odpovím ve videu. :) 

Chybicka se vloudila ve videu rikam ze Nive je ceska znacka, pozor je to nemecka znacka. :-)


You May Also Like

7 komentářů

  1. Dobrý nápad hodit sem video, pro toho komu se zrovna nechce nic zdlouhavě číst, tak paráda :)

    www.piosek.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  2. Hezké video :)
    http://xoxoclaire1.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  3. Video jsem už taky viděla. :-) Zajímalo by mě spíše zda plánujete se vrátit zpět nebo už tam chcete zůstat?
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  4. Video o živote v Anglicku je dobrý nápad :) Mňa by zaujímalo také porovnanie života v Anglicku a Česku, klady a zápory jedného aj druhého, možno čo ti v Anglicku z Česka chýba a naopak, je niečo také, čo by si už teraz, odkedy si v Anglicku, nemenila?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Video bohužel dělat nebudu, protože jsi napsala jenom ty. :) Takže porovnání život v Anglii a v Česku no řekněme to takhle život v Anglii je asi na tisic procent lepsí, jo mas tu více penez, ale zase strasne drahé bydlení, jídlo se dá rict ze je stejne jako v cesku. Tu v Anglii mi strašně chybí ceský chleba, jo nekdo si rekne tak si ho upec, ale na to opravdu nekdy není cas, uvazovali jsme i nad pekárnou, ale tak to jeste nevíme. V Anglii más prostě jenom Toasty, ale v lídlu jsme nasli jeden co napodobuje cesky akorát bez kmínu, ale na druhy den už není moc dobrý.

      Vymazat

Vsem moc dekuji za koment! :-)