Velikonocni zdobeni.

by - března 23, 2016

Velikonoce uz jsou za dvermi a ja Vam prinasim inspiraci na velikonocni zdobeni. Vybrala jsem ty co se mi nejvice libi. :-)

Velikonoce jsou oslavou jara a nového života. Po dlouhé šedivé zimě se těšíme na květiny, barvy, svěží lístky a mláďátka. To vše se kromě vajíček objevuje i ve velikonočních dekoracích.
V každém květinářství teď najdete spoustu hotových aranžmá, která si můžete za nemalý peníz koupit, ale i širokou škálu „polotovarů“, z nichž si takovou dekoraci můžete vyrobit sami. Nejenže ušetříte, ale přizpůsobíte si ji vlastnímu vkusu a barvám v bytě. O to větší radost z ní budete mít.
A co vy mate take nejak vyzdobeno sve bydleni, nebo na to kaslete a Velikonoce jsou pro Vas jen normalni obycejny den? 













Zdroj obrazku zena-in.cz

You May Also Like

5 komentářů

  1. Nádherné dekorace, moc se mi líbí různá ta hnízdečka a věnce :) Jinak ale doma Velikonoce moc neřešíme, barvíme jen vajíčka :)

    Everythin Kate

    OdpovědětVymazat
  2. Vybrala jsi pěkné dekorace. Vajíčka na poslední fotce jsou moc hezké. Já Velikonoce neslavím, protože je nemám ráda a žádnou dekoraci nemám, i když některé jsou opravdu moc pěkné. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  3. Poslední dobou Velikonoce moc neprožívám a kdyby mamka nevyzdobila trochu obývák, tak si ani pořádně nevšimnu, že nějaké Velikonoce jsou.
    eL

    OdpovědětVymazat
  4. Já miluji jaro a velikonoce.. A hlavně tyhle dekorace vypadají božsky na fotkách.

    OdpovědětVymazat
  5. Naozaj super krasny vyber :) Ja sa priznam, ze velkonocne nezdobime :/ Ani neviem preco, nie ze by som velku noc neuznavala skor sme s manzelom pozabudli :)


    Pozyvam na MEGA giveaway o Niveu, Rimmel a ine. Tu: http://www.biancaprincipessa.blogspot.sk/2016/03/giveaway-bioderma-nivea.html

    OdpovědětVymazat

Vsem moc dekuji za koment! :-)