Recenze: Garnier odlicovac oci.

by - dubna 16, 2016

Jak se mate devcata? U nas je ted pres vikend teplo, ale destivo a dneska i trosku padaly kroupy :D takze srandicka. Jinak nic noveho, palim jak i dusu vosky Yankee Candle prave palim meloun! Nadherna vune, zadna umela! A my se dneska podivame na recenzi na odlicovac oci.


Značka Garnier byla a je založena na symbióze s přírodou. Ačkoli jsou výrobky neustále inovovány a zdokonalovány, spojení s přírodou se nevytrácí. Kosmetika Garnier by se dala shrnout jako kvalitní péče o pleť za co nejlepší cenu pro každého. Vědci z laboratoří Garnier navíc netestují výrobky na zvířatech.
„Vize krásy“ značky Garnier říká, že krása je ukrytá uvnitř každého z nás a každý máme možnost ji nechat vyzařovat. Sebevědomé ženy, které touží po vylepšení svého vzhledu a pečují o sebe – takové jsou ženy, pro které jsou výrobky Garnier určeny. 

Baleni je to lehce fialova lahvicka se 125 ml. Celkem mala lahvicka, ale vydrzi dlouho. Jak vidite na fotce mam toho jeste tam dost. Vicko je na zacvaknuti, na tamponek si vymacknete kolim potrebujete.



Vune docetla jsem se, ze odlicovac ma v sobe jablkovy extrakt, ale nevoni nijak po jablku, neni to vtirava vune, je to prirozena, zvlastni nijak by nemela nikomu vadit. Me to voni, ikdyz tam jablko necitim. 


Barva ta neni jinaci nez pruhledna. 


Prikladam i slozeni odlicovace.
Zdroj google.cz



Co na to rikam ja? Ja jsem s odlicovacem velice spokojena, takze ho muzu doporucit. Odlici uplne v pohode nalicene oci, rasenku take velice dobre odlici. V ocich nestipe, nevim zda je vhodna i pro citlive oci, ale zkusit to muzete. Na odliceni mi staci i jeden tamponek na jedno oko, takze ja jsem spokojena.



Klady

+ cena
+ odlici dobre oci i rasenku
+ nestipe v ocich 
+ je setrny k ocim i pleti
oftalmologicky testováno

Zapory 

- zadne jsem nenasla

Tento odlicovac najdete v Rossmannu, Dm, Tete za cenu od 80 do 130 kc. Mozna ze tento uz presne ne, ale odlicovac 2v1 je stejny jako tento.

You May Also Like

6 komentářů

  1. Já už tyto odličovače zvlášt na oči nepoužívám. Vše odlíčím micelárkou. :-) Jinak ale vypadá dobře, já jsem před tím měla odličovač na oči od Nivei, ale ten byl o ničem.
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  2. Moc povedená recenze, já měla od garnier jedeš odličovač a nevyhovoval mi, ale zas micelárka od nich je skvělá :)

    Lovies 47
    GIVEAWAY o kosmetiku SOAPHORIA

    OdpovědětVymazat
  3. Také jsem ho měla a byla jsem s ním spokojená a také jsem na něj psala recenzi. :-))

    OdpovědětVymazat
  4. Měla jsem zelený na oči a byl super :)

    OdpovědětVymazat
  5. Nejako som si už odvykla od odličovačov očí, pretože pleť si umývam rôznymi prípravkami, ktorými môžem odlíčiť aj oči. Ale keď som ich ešte používala, používala som také vlhčené tampóny od BALEA a tie boli super..

    OdpovědětVymazat

Vsem moc dekuji za koment! :-)