Weekend photos: Wollaton Park

by - června 06, 2016

Jupííí konecně o víkendu proběhlo krásné počasí a tak v neděli jsme se vyspali, tak jsme si řekli venku krásné počasí jdeme na Wollaton Pakr a tam nas cekalo malé překvapení, v podobě miliony lidí a hodně starých aut. Jednalo se o staré kousky automobilu až po ty nejnovější jako třeba Mercedes a nebo Fiat. :) Prostě bylo tam fakt super! :) Já četla na netu, že to tam má být ale nevěděla jsem že i v neděli, takže jsme měli velice povedený výlet...A já Vám dneska ukážu fotky tech starých aut a prostě vše z toho Wollaton parku. :) Natáčel se tam díl Batmana :)

A já musím říct, že se mi opravdu taková přehlídka starých modelu aut velice líbila :) Jsme ráda že jsme tam nakonec sly :) Po našem výletu jsme se zastavili cestou domu v hospudce a daly jsme si vychlazenou coca collu :)










Tohle bylo snad nejkrásnější!!! :) Pod touto fotkou je i něco o tom napsané a je to rok 1930, prostě taková leštěnka! :) 




Prostě jedním slovem wow! :) Některé takové staré auta tam byli i na prodej :) 


A tady tyhle trakturky byli pujcené z muzea :) 




Tohle bylo nejlepsí auto! :) Taková nádhera! :) Ten motor a prostě vše takový vyleštěný jak kdyby jezdil jen na samé přehlídky a nikdy nebyl na ceste :)







Všude bylo plno lidí, takže fotky jsou takové jaké prostě vznikly :D :)


A tady se vrhneme na to, že v tom Parku je i takové jezero :)) Ten park je strasně obrovský a uprostřed na kopecku je ta hala :)







Tohle je ta hala o které jsem mluvila :))) Uvnitř jsme nebyli tam se myslím dává vstupné, ale nevím kolik :) 


 A tady už ty moderní auta ze salonu :) Sedla jsem si do Mercedesu a do Volkswagen, jsou to uplné novinky které se prodavají :) Byl to pěkný pocit sedět v novém aute i bych si dovedla predstavit řídit auto :D A navíc pro mě jak dělané oba byli automaty :) 



Prostě Mercedes to byla prostě nádhera! :) 


A tady moje velmi oblíbená značka aut a tohle bylo Scirocco luxus auto :) 




A tady jeleni :) Mohli jste klidně volně k nim, ale ne zas uplně :) Jsou asi zvyklí na lidi, protože si tam v klidu lezely :D 



A po ceste domu jsme se stavily do jedné hospudky na coca collu :)  




A tímto bych zakončila nás nedelní pěkný den :))) S přítelem jsme si ho užily :) A bylo nám skvěle i počasí vyslo, spise az moc dobré pocasí bylo. protože bylo strasný horko, kdybych to věděla tak si vezmu kraťase :))) Ale v Anglii nikdy nevíte jake pocasí bude je sluníčko a pak z niceho nic muzou padat kroupy :))



You May Also Like

4 komentářů

Vsem moc dekuji za koment! :-)