Oblíbenci (Září 2016)

by - září 30, 2016

A mám tu pro Vás pravidelné oblíbence za měsíc, tentokrát oblíbence za měsíc září. :) Snad se najde pár věcí co třeba máme společné, nebo se tu pochlubte jaký kosmetický produkt byl tento měsíc pro Vás oblíbený ? :) 



DOPLNĚK
Jako první tady mám v kategorii doplněk a tím není nic jiného než tento krásný náramek se srdíčkem. Který jsem dosti často nosila, viděli jste ho už i v recenzi na blogu. :)


RTY
Tento balzámek od Saloos byl už v srpnových oblíbencích, protože mi vážně moc vyhovuje, natírám si ho na noc a ještě ráno ho na rtech cítím, takže za mě super. Ale to ještě bude recenze.


OČNÍ STÍN/KRÉM NA RUCE
Do této kategorie bych ráda přidala jako oční stín, tak se bude jednat o paletku, kterou jsem si velice oblíbila. Jedná se o Maybelline the Nudes, je to krásná paletka s krásnými a jemnými odstíny! Hnědé ty jsou prostě moje TOP. Stíny nepráší, dobře se nanáší a jsou dobře pigmentované. Snad se pokusím i sepsat recenzi. 



NEHTY
Tady jsem si vybrala lak třpytkový od Miss Sporty, ten je vhodný vážně na nějaké to docílení krásného efektu na nějakou barevném laku jako například bílý a na to tento třpytivý je to dokonalá kombinace! :) 


TOALETNÍ VODA
Jedná se o jednu značku, ale v krabičce jsou tři odstřiky co vidíte na obrázku třech vůni. Hlavně jsem si oblíbila tu červenou, za chvili ji už budu mít pryč. Všechny voní sladce! :) Ale podrobnou recenzi budu psát, takže se těšte :)


VLASY
V téhle kategorii dlouho nic nebylo a tak jsem konečně našla šampon který tady mohu zařadit a tím je Balea. Tento je vážně super! Voní dokonale, jemně prostě nemám mu co vytknout. Vlasy mi umyje, mám je čisté, nadýchané, za mě spokojenost! :) 



Takže tohle byli moji oblíbenci za měsíc Září, kdyby Vám tady chyběla nějaká kategorie tak můžete napsat do komentáře jakou by jste jeste chteli u mě vidět kategorii. :)) Budu se těšit na Vaše komentáře. PA :-*

You May Also Like

12 komentářů

  1. Teším sa na recenziu balzamu na pery. Saloos mám rada a zatiaľ mi od nich skoro všetko vyhovovalo :)

    OdpovědětVymazat
  2. Balea šampon asi taky někdy vyzkouším. Vůni v kombinaci s jasmínem jsem si teď velmi oblíbila. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  3. super výber, tie očné tiene vyzerajú super, určite by si mala dať nejaký beauty článok s nimi ;)

    OdpovědětVymazat
  4. Paletku tieňov mám doma tiež a veľmi sa mi páči. Viem ju využiť na každú príležitosť. ;)

    www.rebelliouslily.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  5. Já si oblíbila od YC vosk Coconut Bay, ten voní doslova jako léto :) Ty Balea šampony jsou super, ráda je kupuju.. :)

    Nikola Mills

    OdpovědětVymazat
  6. Ty oční stíny vypadají moc hezky :-).
    Ennepenne.cz

    OdpovědětVymazat
  7. Ach, a ja som celý čas čakala, že sa tam objavia aj tie vonné vosky :(

    OdpovědětVymazat
  8. Tiež mám od Baley taký šampon ale s vôňou vanilky. :)

    Na mojom blogu prebieha giveaway,budem rada ak sa zapojíš :)
    http://blogbyweilynn.blogspot.sk/2016/10/giveaway.html

    OdpovědětVymazat
  9. Pokud se ti zalíbil bio karité balzám, tak doporučuju balzám s hroznovým olejem a bambuckým máslem od Manufaktury, pokud si ho zkoušela, co na něj říkáš? :)

    MagicBeautyLife

    OdpovědětVymazat

Vsem moc dekuji za koment! :-)