Recenze: Kompletní sada na obočí a oči Bellápierre

by - září 11, 2016

Ano dneska neměl být článek, ale pří nedělním krásném dni jsem si řekla proč ho jen tak neudělat, aspoň se mi věci na recenzování zmenší. :) Dneska se budeme bavit o této značce a tou je Bellápierre. Tahle značka je bych řekla z USA. A já třeba měla jeden oční stín v boxu Lookfantastic. A teď přejdeme k recenzi....:)



Balení ano přišlo mi to v téhle nádherné krabičce jelikož se jedná o sadu na oči a obočí, tak mě se nejvíce líbil právě to balení. :) Je to vlastně taková krabička na otevírání, což je fakt super! :)


Kdo rozumí složení, tak si můžete počíst.



Tady co sada obsahuje..



Tady vidíte jaký mám komplet a tím je ten prostřední


A tady už samotná otevírací krabička


Celá sada vytažená.


Takže tady začnu s pinzetou. Pinzeta je fajn výrobek a hodí se. Pinzeta dobře trhá obočí byla jsem s ní spokojená. Dále tu mám štětec na obočí a s tím jsem více méně také velmi spokojená, je takový zkosený což je fakt super a nanášení či roztírání je fakt super! :) 



Vidíte to zkosení


Další výrobek je oční stín v odstínu Marrone. No popravdě s tímto stínem jsem měla trošku problém a místo očního stínu jsem ho používala na obočí, což vůbec nebylo zlé a byla jsem s tým nejvíc spokojená, krásně to na obočí vypadalo a i drželo! Pigmentace více méně fakt báječná.  Nepřečetla jsem si totiž popis, že tohle jsou oční stíny, ale automaticky jsem je použila na obočí, ale i takhle se to dá využit! :) Výdrž odstínu na obočí je od rána až do odlíčení, takže velká spokojenost. 



Krásný hnědý stín. :) 


A tady jsem pak nevěděla co s tužkou! :D Ano opět jsem si nepřečetla úvod. A tohle je právě tužka na obočí, já ji ještě nijak extra nezkoušela, ale kreslí dobře, takže ji zítra ráda vyzkouším právě na tom obočí! :) Mám odstín Dark Chocolate, myslím si, že bude vhodná i na linky. Pigmentace u tužky je také dobrá. Tužku jsem zkoušela a musím pochválit výdrž, tužka se nerozmazává, plní vlastně to co má. 



A tady další pro mě vážný oříšek, já si říkala na co by byla průhledná řasenka, ale ono to opravdu průhledná řasenka je! Což já se musím přiznat, já ji používala na zafixování obočí, ano velmi úsměvné :) Ale za to účinné. Příště si dám pozor a použiji ji jako bezbarvou řasenku. Ale vážně jako fixátor obočí byla skvělá to se musí nechat. 




Má klasický štěteček. :) 


Tady vidíte jak to vypadá na ruce, hned ten první odstín je ten oční stín co jsem použila na obočí a druhé je tužka na obočí, kterou jsem ještě nijak zvlášť nezkoušela. 



Tady vidíte že nabarvené obočí mám jen jedno a to levé s tím stínem 



 A tady už mám obě dvě a jsem namalovaná :) 



Já děkuji zastoupení Bellápierre za poslání téhle sady jsem s ní moc spokojená. 

Sada stojí 1 219 Kč. a zakoupíte ji přímo tady na tomhle odkazu. 





You May Also Like

9 komentářů

  1. Sada se mi moc líbí. Dříve jsem na obočí nic nepoužívala, ale v poslední době hodně používám tužku, v podstatě bez ní už nevyjdu ven a je to opravdu super. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  2. Sada ma hrozne zaujala, určite by som ju chcela vyskúšať. :)

    www.rebelliouslily.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  3. Sada vypadá zajímavě, hned bych ji také vyzkoušela, tuto značku vůbec neznám :-)
    All my cosmetics

    OdpovědětVymazat
  4. Myslim, ze je to fakt prima sada. Kdybych uz vse nemela, tak po ni sahnu.

    OdpovědětVymazat
  5. Sada vyzerá dobre, ale odtieň toho tieňu mi príde dosť teplý. Ale na tebe to nevyzerá vôbec zle .)

    OdpovědětVymazat
  6. pôsobí to na mňa dobrým dojmom, celý set vyzerá ozaj super :)

    Sabi z blogu Beautiful savage

    OdpovědětVymazat
  7. Tak na set se musím podívat, vypadá dobře:-)

    OdpovědětVymazat

Vsem moc dekuji za koment! :-)