Recenze: Polarizační sluneční brýle Polar Brown

by - září 28, 2016

Ach jo tak tohle bude trošku má smutná recenze na tyto brýle. Protože opět tu hraje roli moje velká nešikovnost. Je to se mnou hrozné, přitom tyhle brýle jsem milovala od svého začátku co mi přišly. No nic no, nějak ji sepsat musím nedá se nic dělat, ikdyž je bohužel nemám vyfocené, nestihla jsem to, tak aspoň foto z jejich webu...ale brýle jsem stihla otestovat aspon takhle venku když byli ještě v září velké horka tak posloužily aspoň do bazénu.



zdroj foto www.maxbryle.cz




Info ze stránek : 


  • Typ skel: tónované
  • Barva skel: hnědá
  • Barva rámu: hnědá
  • Oči přes skla: není vidět
  • UNISEX
  • UV 400 filtr
  • Rozměr: Šířka rámu - 13,3cm / Výška rámu - 5,3cm / Délka nožiček - 13,7cm




Můj názor na ně? Tohle bude asi velmi krátká recenze, ale doufám že velice přínosná, protože je mi těch brýlí opravdu moc líto. Nechtěně jsem si na ně sedla, asi jsem si jich nevšimla a tak se nožičky ulomily, jinak skla normálně všechno drží, nevím zda by to šlo nějak opravit, to nevím nemá s tím někdo zkušenosti? Jinak brýle byli strašně fajn pomáhali proti sluníčko, uplně jsem je milovala. A mohla bych je každému doporučit co hledají skvělé pilotky! :) Protože jsou jednoduché svým designem což já byla vždy za to, že jednoduchý design je stejně nejlepší. Já nechtěla žádné takové sluneční brýle co mají černé skla, více se mi líbí ty s hnědými skly. Přijdou mi v něčem lepší. Co se mi na nich líbí dále že opravdu mají UV400 což je super a jsou certifikované. Brýle jsou prostě takové elegantní a to se mi na nich líbí....Brýle mi padly skvěle na obličej...Budou mi chybět :)))
S eshopem jsem také velmi spokojená, protože eshop nabízí do 14 dní výměnu brýlí nebo vrácení peněz, pokud by jste chtěli dopravu zdarma tak nad 1 500kč, nebo na dobírku od 125kč, prostě super! :) Jinak brýle zakoupíte za 252 Kč. TADY
Sice si říkáte že na konci září a mám tady recenzi na brýle, ale dají se využít pri podzimním sluníčku nebo klidně i na další rok :)


Já děkuji eshopu že mi dali možnost si vybrat jedny brýle, ikdyž dopadly tak jak dopadly, i tak moc děkuji! :)





You May Also Like

3 komentářů

  1. Těchto brýlí je opravdu škoda, vypadají moc hezky. Ale tak aspoň na chvilku posloužily.

    OdpovědětVymazat
  2. Vypadají krásně, hele třeba půjdou ještě spravit! :) Jinak jsem také objevila kouzlo polarizačních brýlí, ten rozdíl je sakra znát! :)

    EVERYTHIN KATE

    OdpovědětVymazat
  3. Tak to je škoda, že jsi si je rozsedla, vypadají vážně krásně! :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat

Vsem moc dekuji za koment! :-)