Recenze: Saloos sprchový olej

by - září 25, 2016

Dneska se podíváme na vroubek sprchovému oleji s krásnou vůni :) 

Používáte sprchové oleje?? :) 

Něco málo info o olejích Saloos z jejich stránek - 
Jemná péče sprchových olejů Saloos
Sprchové oleje přirozeným způsobem jemně a účinně smývají nečistoty bez narušení přirozené ochranné vrstvy pokožky, bez pocitu vysušení a nadměrné mastnoty. Cenné výživné látky obsažené v olejích významně přispívají k obnově přirozeného lipidového filmu pokožky, podporují její regeneraci a hydrataci. Nezaměnitelné vůně esenciálních olejů nás mohou příznivě ovlivňovat již při sprchování a tím přispívat k celkové harmonii. Oleje zanechávají pokožku čistou, vláčnou, sametově hebkou a provoněnou.
Vlastnosti sprchových olejů Saloos
Jsou účinnou kombinací rostlinných bio olejů lisovaných zastudena a přírodních esenciálních olejů. 
Příznivě působí na všechny typy pokožky, nevyvolávají nežádoucí reakce. 
Obsahují minimální nutné množství bezpečných a jemných emulgátorů.

Sprchové oleje Saloos zásadně neobsahují:

Tenzidy – sice dokonale čistí, ale mohou nabourat přirozenou obranyschopnost pokožky. 
Minerální oleje (paraffinum liquidum) vyráběné z ropy. Konzervační a syntetické vonné látky – mohou být příčinou vzniku alergií nebo již existující potíže zhoršit.Syntetická barviva – pouze pro estetický efekt.





Balení začnu jako první balením a celá ta lahvička má jen 125ml, což si myslím že je strašně málo jelikož olej ve sprše vážně rychle mizí, i když toho dávám strašně málo. Ale jinak lahvička se mi líbí je na ni uvedeno vše co je potřeba. Víčko je na šroubování což je super, akorát ten otvor je podle mě strašně velký tím si vylijete více než třeba jste chtěli, takže to chce šikovnost. 


Vůně tady budu pozitivní, protože vůně je krásná je to směs  esenciálního oleje z jalovce a citrusových silic. Je to velmi příjemná vůně. 

Výběr na stránkách mají nespočet různých olejů, takže si můžete vybrat (konopný, mojito, granátové jablko, rakytník - orange, erotika, grep, intimia, lemongrass, levandule, relax, rozmarýna, tea trea, satén 

Složení  bio slunečnicový olej, bio sezamový olej, mandlový olej, esenciální oleje jalovec, grep, citron a pomeranč, PEG-40 sorbitan peroleate, laureth-4, lecitin, vitamíny A, E, F


tady taková větší otvor


Co na něj říkám já? V první řadě musím pochválit složení to je na jedničku. Jinak co bych k němu řekla, jak už jsem říkala v úvodu, tak mi celkem vadí že strašně moc ubývá, to dávkování je strašně nepraktické, protože hrdlo je zbytečně široké a tím se špatně koriguje dávkování. S olejem nemám sebemenší problém, krásně umyje pokožku. Pokožka po umytí vůbec není mastná, ale naopak krásně jemná, hebká a hydratovaná, což se mi moc líbí. Co se mi ještě líbí a vyhovuje, že pokožka po použití oleje není vůbec mastná, takže se není čeho bát :) Olej nepění, ale vytvoří na pokožce takovou mléčnou emulzi. . Já olej musím jen a jen pochválit a mohu ho doporučit všem! :) 


Klady

+ cena
+ vůně
+ výběr
+ nemastí
+ hydratuje, pokožka je jemná, hebká, krásná

Zápory

- malé množství
- velké hrdlo

Já oleji dávám i přesto nepraktické balení a velkého hrdla má ode mě 4 hvězdičky z 5 



Olej koupíte v prodejnách DM a nebo TADY za cenu 102 Kč.

You May Also Like

3 komentářů

  1. Sprchové oleje mám moc ráda. Dokonce takto někdy použiji i kokosový olej. Jinak mám v zásobě sprchový olej od YR a už se těším až ho vyzkouším.

    OdpovědětVymazat
  2. nice!

    www.bstylevoyage.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  3. Hezký článek, miluji sprchové oleje

    OdpovědětVymazat

Vsem moc dekuji za koment! :-)