Recenze: Štětec Stippling brush Real Techniques

by - září 23, 2016

Moje neobvyklá recenze a to právě na štětec. Přihlásila jsem se na FB stránce k otestování tohoto krasavce a byla jsem vybrána mezi testující, takže je jasné že tohle mě vážně moc mě to potěšilo, protože tuhle značku jsem vždy chtěla vyzkoušet a tak jsem měla tuhle možnost.

Štětec se prodává v takové krásné krabičce kde je i napsané co to je za tip a prostě super! Působí to na mě dost luxusně. 


Štětec se mi opravdu na první pohled zalíbil, líbí se mi takový ten matný povrch nebo jak tomu říct té rukojeti. Líbí se mi že vrch je černý a potom je růžová a vlastně štětiny jsou také dvojbarevné černé a bílé, prostě skvělá kombinace.


Je to vlastně štětec, který se skládá ze dvou vláken a to kratších a delších.  On má strašně moc využití, meze se nekladou, ale většinou by se měl používat na tyto produkty jako je tekutý, krémový, minerální makeup, tvářenku, bronzer, rozjasňovač a pudr. Prostě tohle mě na tomto štětci velmi zaujalo, že vlastně má tolik využití, tohle nemá ani zdaleka jeden štětec. A tak jsem se pustila do testování a heleme se on je vážně boží! :) Štětce jsou ultra plyšové, vyrobené z taklonových štětin a ručně stříhané. Hliníkové rukojeti jsou lehké, snadno držitelné a používatelné.


Já jsem ho používala nejdříve na tekutý makeup nanesla jsem si na pleť makeup a s ním jsem to rozetřela, světe div se bylo to dobré, štětec krásně nezanechá žádné fleky prostě s ním to jde jedna báseň. Četla jsem recenze, že jim na makeup moc nevyhovuje, ale já si myslím když člověk ví jak na to a jak správně ho použít tak bude nejlepší. 
Zkoušela jsem ho i na pudr a mě zrovna na pudr moc nevyhovoval, nebo-li takhle je na pudr podle mě moc malý :) Potřebuji větší aby mi to s ním šlo. Ještě bych ho ráda zkusila na rozjasňovač, ale na tvářenku ho zkoušet vůbec nebudu na tvářenku potřebuji jiný a tomu určený a to já používám zkosený. 


Žádné štětiny s tímto štětcem mi nikde nevypadávají, prostě za mě jednoduše spokojenost a za tu cenu si myslím, že se vyplatí do této značky investovat. Já ho používám denně a nemohu na něj říct křivé slovo, nevypadává mi nic není ušpiněný. teda až na ty bílé štětinky ty jsou teda od makeupu, ale vyčistit to půjde. :) 
Jak ho použít? Produkt do tváře vpracujeme krouživými pohyby.


Já štětec za sebe mohu jen a jen doporučit, snad se Vám moje první recenze na štětec líbila a už se těším na komentáře. Hlavní je že není testován na zvířatech! 

Tento štětec zakoupíte http://paradise-of-beauty.cz/stippling-brush-7/ a stojí krásných 329 Kč. Na skladě mají 82 Ks. Tak neváhejte! :) 

You May Also Like

9 komentářů

  1. Mám ho taky, ale na make-up používám nejraději beauty blender, který make-up zapracuje bezvadně. Tenhle štětec používám hlavně na krémové produkty, ty se mi s ním zapracovávají rychle a dobře :)

    OdpovědětVymazat
  2. Mám sadu štetcov od Real Techniques a sú skvelé... (:

    SlavikStories
    Čítanie je sexy

    OdpovědětVymazat
  3. milujem štetce mám ich doma už docela dosť, tento vyzerá tiež užasne ♥

    OdpovědětVymazat
  4. ešte som žiaden štetec od RT neskúsila, ale tento vyzerá dosť dobre :)
    MakeUpByVeo

    OdpovědětVymazat
  5. Tenhle štětec nemám, ale vypadá opravdu dobře a tolik využití pro jeden štětec, super. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  6. Mne sa páčia ich obaly a štetec vyzerá luxusne. :)

    www.rebelliouslily.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  7. Pěkná recenze, štětce od RT mě lákají už dlouho, obzvlášť tento na makeup :)
    Lovely imperfections

    OdpovědětVymazat
  8. Veľmi pekný článok a super recenzia :) štetce vyzerajú super :)
    my blog: THE COLORFUL THOUGHTS

    OdpovědětVymazat
  9. Fúha. Ja v súčastnosti používam akýsi štetec od Avonu, s približne rovnakými štetinami ako má aj tento, pričom je menší a tým pádom aj skladnejší. :) Keďže som ho (spolu s inými) dostala darom, nie som si úplne istá, na čo presne by som ho mala využívať, ale ja ho použijem skrátka na to, na čo vtedy potrebujem a je, inak na štetce nijak extra nedbám.

    Lucia Lunoted

    OdpovědětVymazat

Vsem moc dekuji za koment! :-)