Tip na dobré knihy.

by - října 26, 2016

Nedávno jsem se zastavila v našem knihkupectví a vždy tam probíhají takové menší slevy jako že třeba tyhle knížky stály 400 Kč a ve slevě jsou za 49 Kč což byla vážně skvělá cena! :) A tak jsem přece toho musela využít a pár mě tam zaujalo a tím pádem jsem si i koupila. :)

Chodíte takto nakupovat do knihkupectví? :) 



Johan Theorin - Smršť - Bohužel tohle mám jeho druhou knihu, první díl tam nebyl, ale i tak mi to zcela nevadí, protože děj je uplně dokonalý. Info: Chladný, ponurý říjen na ostrově Öland. Joachim nedal na pověry o ostrově a se svou rodinou se nastěhoval na statek Aluden. Tato usedlost však byla vystavěna ze dřeva lodního vraku a všem obyvatelům přineslo toto místo jen neštěstí.
Je to taková menší detektivka propojená s duchařinou, což je právě to co se mi na knize líbí. Zatím jsem u druhé kapitoly a rozhodně mě to baví teď ze začátku je hlavně to seznamování. :) 


Rosecrans Baldwin Paříž - Má zhouba lásky - Info z netuŽivot v Paříži! Romantický sen, jaký se vyplní jen málokomu. A tak není divu, že když se Rosecransi Baldwinovi, nadšenému frankofilovi z New Yorku, naskytne šance pracovat v pařížské reklamní agentuře, nedokáže odolat. Co na tom, že s takovou prací nemá zkušenosti a neumí ani pořádně francouzsky! Sbalí kufry, opustí byt na Brooklynu a vymění Velké jablko za Město světla… Jenže Paříž jako vrtkavá milenka ukáže svému ctiteli i nerudnou tvář, ne jen tu přívětivou, kterou si pamatoval z rodinného výletu v dětství. V práci dostane na starost sestavování brožur o kojení, krmení a výchově dětí a doma, ve stísněném, temném a hlučném bytečku, se ve volných chvílích pokouší napsat svůj první román. K tomu noví přátelé, střety evropské a americké mentality, zvlášť houževnatý francouzský úřední šiml – a po osmnácti měsících komických a zapeklitých situací novopečený Pařížan zjistí, že svému milovanému městu nedokáže dát jen tak sbohem…
Ještě jsem ji nečetla, tak jsem na ní celkem zvědavá. 


Maya Banks Chlad - Info z netuJace s Ashem se vždy o vše dělili – i o ženy. Když se seznámí s Bethany, Jace začíná cítit něco, co nikdy předtím nepoznal: žárlivost a silnou touhu, která ho naprosto ovládá – a vzrušuje více, než je schopen zvládnout. O Bethany se dělit nechce – s nikým. Je odhodlaný být jediným mužem jejího života, což ohrožuje jeho dlouholeté přátelství s Ashem. Bethany bude jen a pouze jeho. I kdyby se měl obrátit zády ke svému nejlepšímu příteli.
No sice tohle je už druhý díl tohoto erotického románu :D ale to mi také vůbec nevadí do děje se dostanu. Všude jsem četla recenze, že první díl z trilogie byl stejně nejlepší, ale i tak mě to neodradí a přečtu si ho. :)) 


Tak a to bylo vše co jsem si pořídila ve slevách. .) Jak jste na tom vy se čtením a měli jste nějakou knihu co mám já? Bavil by Vás tento typ žánru? 

You May Also Like

5 komentářů

  1. Mne by sa páčila kniha chlad, vyzerá zaujímavo. ;)

    www.rebelliouslily.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  2. Jéé, děkuju za tipy, teď na podzim/zimu se budou hodit :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
  3. Knihy by se mi líbily. Ani jednu jsem nečetla. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  4. Tu knížku o Paříži mám, ještě jsem ji ale nedočetla. Nebyly přímo špatná, líbil se mi popis života v Paříži (ale lepší asi je, když už to město trochu znáš a víš, o jakých místech píše), hodnotila bych ji zatím jako průměrnou. Třeba se ti bude líbit víc :-)

    OdpovědětVymazat
  5. Neznám ani jednu teda, díky za tipy, já teď čtu P.S. od Ani Geislerové ;)

    Ráda bych tě pozvala k sobě na GIVEAWAY, která končí 20. listopadu :)

    www.double-claire.blogspot.cz | GIVEAWAY

    OdpovědětVymazat

Vsem moc dekuji za koment! :-)