Oblíbenci (Říjen 2016)

by - listopadu 04, 2016

Další měsíc utekl a je za námi, toto letí je to až k neuvěření. :) No ale dáme si článek na téma opět mý oblíbenci za měsíc Říjen :)


DOPLNĚK/TĚLOVÉ MLÉKO
V této kategorii místo doplňku jsem přidala i tělové mléko, protože Doplněk tentokrát nemám a tak jsem se zaměřila na Tělové mléko od značky Frais Monde, to jste mohli vidět už v recenzi byla cestovní sada. Já jsem s tímto mlékem spokojena, voní krásně, hydratuje a vůbec se netěším až ho vypotřebuji, já ho používám jen na nohy a stačí opravdu málo.


RTY
Tak tady musí mít své čestné místo a tím je zázračný kelímek od Oriflame, já ho naprosto miluji, tento je borůvkový a uplně ta vůně je k nakousnutí! :) Já ho používám všude, jak na rty, tak i na suché místa jako jsou lokty, ty mám poslední dobou velmi suché :)) 



OČNÍ STÍN/KRÉM NA RUCE
Tentokrát mám tu krém na ruce, který používám na noc před spaním a musím říct, krásně hydratuje, voní pěkně, já jsem s ním spokojená. Kdo by chtěl tak na něj mohu sepsat recenzi. Protože je zkrátka super! :) Je od Oriflame já tuhle značku mám ráda, takže kupodivu mi vše vyhovuje. 



NEHTY
S tímto lakem na nehty už článek byl a musím na něj něco říct a to že je dokonalý, má skvělou výdrž, tato značka má celkově dobře vypadající odstíny a rozhodně bych si ráda pořídila i další odstíny. Tohle je odstín 030. krásná růžová barvička :)


TOALETNÍ VODA
V oblíbencích ji mám celkem často to bude tím, že ji třeba měsíc používám a pak ji zase nepoužívám a používám jinou vůni atd pořád dokola. Tento měsíc byla tahle nejoblibenější, protože jsem měla chuť na sladkou vůni a ona tou právě je! :) Je to Katty Perry Killer Queen :) A teď má novou vůni a to Mad Love v růžovém balení, takže pravděpodobně další ke koupi bude na řadě i ona. :))


VLASY
A jako poslední produkt tu mám od známé značky Gliss Kur summer repair. No sice léto není, ale to podle mě vůbec nevadí aby se nepoužíval sprej na vlasy. Já jsem ho koupila ve výprodeji a teď ho používám hlavně že ho nastříkám do vlasů samozřejmě mokrých a rozčesu, usnadní mi to rozčesávání, takže jsem spokojená. :) 


Takže tohle byli moji oblíbenci za měsíc Září, kdyby Vám tady chyběla nějaká kategorie tak můžete napsat do komentáře jakou by jste jeste chteli u mě vidět kategorii. :)) Budu se těšit na Vaše komentáře. PA :-*

You May Also Like

10 komentářů

  1. Zázračný kelímek od Oriflame jsem taky mívala moc ráda, ale pak jsem jednou zkusila ten od Avonu, a ten mi vyhovuje mnohem víc, protože mi přijde víc hydratační.
    Jinak by se mi líbila kategorie knížka/film/seriál :)
    BeautyOfLife blog

    OdpovědětVymazat
  2. Hojivý zázrak mám tiež a je super, taktiež vôňu od Katty Perry. :)

    www.rebelliouslily.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  3. Na trend it up se chystám. To jsem ráda, že lak chválíš. :)
    KattyLife

    OdpovědětVymazat
  4. Zázračný kelímek je super! Moc pěkný článek a líbí se mi fotky s kaštany.

    Můj blog: Beauty by K.

    OdpovědětVymazat
  5. Ten lak na nehty má krásnou barvičku a flakonek vůně má pěkný tvar. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  6. hojivý zázrak je naozaj veľký pomocník v každom smere a patrí medzi moje naj :)
    my blog : THE COLORFUL THOUGHTS

    OdpovědětVymazat
  7. Zázračný kelímek je skvělý.. v zimě ho nejvíce používám na suché lokty a rty.

    OdpovědětVymazat
  8. Zázračný kelímek od Oriflame není borůvkový, ale z černého rybízu. Je výborný. Trpím na suché rty a tento je velký zázrak, byť v malinkém kalíšku.

    OdpovědětVymazat

Vsem moc dekuji za koment! :-)