Recenze: Vůně Agent Provocateur

by - listopadu 06, 2016

Zdravím v tento upršený den. Bohužel u nás od rána prší což na náladě moc nepřidá. Já jsem nějak nachlazená, bolí mě v krku a mám rýmu. Takže čajíčkuji...:) A to ještě dnes musím do práce, no vůbec se mi ale nechce....Ale dnes si dáme recenzi na tyhle vůně. Nechte se překvapit, ale už teď vám povím, že rozhodně aspoň jednu musíte mít. :)

Něco málo info o této značce. - Parfémy Agent Provocateur | Agent Provocateur je poměrně novodobou značkou, která se primárně zaměřuje na prodej spodního prádla. Tento anglický producent vznikl rukou Josepha Correa, který jej založil v roce 1994. Samotný směr značky Agent Provocateur se vyvíjel poměrně specifickým a jedinečným směrem. Pro značnou oblíbenost jednotlivých modelů došlo i na vývoj parfémů, které se do určité míry vážou k daným kolekcím spodního prádla. V případě Agent Provocateur se dá tvrdit, že co kus, to originál. Velice zajímavé a příjemné vůně se mezi sebou liší svými výraznými a odlišnými příchutěmi. Parfémy a kosmetické přípravky v podání Agent Provocateur jsou na trhu od roku 2000.

Tak nějaké malé info, protože já sama tuhle značku vůbec neznala až vlastně díky Elnino.cz takže jsem za to ráda. Protože všechny tři vůně co byli v tomto malém, ale krásném obalu nádherně voněli. :) 


 1. Červený vršek - Info z elninaAgent Provocateur přináší nové, lehčí a modernější provedení vůně Maitresse. Maitresse Eau Provocateur je stále provokativní a záhadná. Parfém Agent Provocateur Maitresse Eau Provocateur se otevírá tóny smyslného pugetu růže, jasmínu a kosatce. V srdci vůně se rozvine jablko doprovázené mimózou. Parfém uzavírá fazole tonka, ambra a sdladké santalové dřevo.

Složení 
Hlavarůže, jasmín, kosatec
Srdcemimóza, jablko
Základ fazole tonka, ambra, santalové dřevo

Můj názor? Tohle je vůně jako taková sladší, ale tuhle moc v oblibě nemám, protože mi nevoní tak dobře jako ty zbylé dvě. Tahle je úplně taková zajímavější, jde opravdu v ní cítit právě ty růže, nebo jasmín, ale ze bych v tom cítila jablka, to se říct nedá, ale to vůbec nevadí. Tahle vůně je prostě něčím vyjímečná a proto ji nějak moc nemusím a tahle mi sedla nejmíň. Ale její výdrž je naprosto dokonalá celých 8 hodin ji cítím jak na těle nebo na tričku. :) 

Cena 50ml  jedná se o tester - 550 Kč.

2. Druhá je světle růžový vršek - Info z notino.cz (protože jsem si nebyla jistá, která růžová to je na elninu, tak jsem použila jinou stránku)  -  Agent Provocateur Eau Provocateur je toaletní voda pro ženy s živou a neodolatelnou příchutí. Kompozice určená pro bezstarostné žití. Lehká a originální vůně plná čerstvých tónů, jež ve vás probudí dámu se smyslem pro svádění. Užívejte si hřejivého jádra a nekonečných pocitů lehkosti.Toaletní voda pro ženy Agent Provocateur Eau Provocateur vám pomůže, vymanit se z běžného standardu. Prostřednictvím vnořených ingrediencí si zajistíte živost všedního dne. Ověnčete se kombinací složek, jako je vanilka, pomerančový květ nebo myrha. Dokonalému spojení jistě neodoláte.Narůžovělý flakónek toaletní vody pro ženy Agent Provocateur Eau Provocateur má jednoznačně styl. Překypující elegance je podtržena černou stuhou a vyzývaným názvem. Proč si tedy neužít provokativní a sexy vůně, se kterou ulovíte jakékoliv mužské srdce? Dbejte o své vonné vyjádření. 

Složení 
Hlavacitrusy, červené bobule
Srdcekvět pomerančovníku, konvalinka
Základmyrha, vanilka, tonka fazole

Můj názor? Tahle se stala mou oblíbenou! :) Protože ta vůně je tak dokonalá citrusová a prostě krásná! :) Tuhle používám nejčastěji a taky už to tak vypadá za chvíli je vypotřebovaná. Je taková ostřejší a dosti výrazná a to mám na této vůni ráda. Tuhle bych doporučila všem co mají takové ostřejší vůně rádi, výdrž je stejná jako u té první také těch 8 hodin a vydrží cítit jak na těle tak na tričku. 

Cena 50 ml - 599 Kč.


3. Třetí je ta s černým vrškem. - Info z elninaParfém Agent Provocateur L´Agent je svůdný a smyslný, výrazný a tajemný. Parfém L´Agent s tajnou přísadou feromonů dráždí smysly a zaručuje úspěch. Provokativní vůně pro sebevědomé ženy.

Složení 
Hlavarůžový pepř, andělika, ylang-ylang
Srdcerůže, tuberosa, pelargonie, jasmín, vonokvětka
Základ ambra, pačuli, santalové dřevo, labdanum, pižmo, myrha, fazole tonka, kadidlo

Můj názor? Tuhle jsem zatím použila jen párkrát, ale ihned jsem si ji zamilovala! Je vážně tam cítit taková ta ostrost a to mi vyhovuje. Je krásně výrazná, já se snad i do těchto vůni i zamilovala a třeba mě ježíšek překvapí a pořídí mi aspoň jednu z těchto vůni v plném balení. :)) Opět výdrž je dokonalá! :) Netřeba mluvit znovu. :) 

Cena 50 ml - 472 Kč.


Shrnutí - Všechny tři vůně bych mohla doporučit, teda dle mého názoru ta první mi moc nesedla, ale to neznamená že nesedne Vám. :) Takže doporučuji všechny a kdo chce vážně skvělou výdrž tak kupujte! :)  

Já děkuji zastoupení elnino.cz za poslaný balíček a v něm tyto tři vůně v krabičce od Agent Provocateur.


You May Also Like

6 komentářů

  1. Tie mám radšej citrusové vône ako tie presladené ;)

    OdpovědětVymazat
  2. Mám radši spíš jemné a citrusové vůně, takže nevím, jestli by mi některá z nich sedla :)

    Piosek

    OdpovědětVymazat
  3. Ta citrusová vůně by mi taky voněla. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  4. ja mam rada drevite vone a kde je santal tak to vacsinou u mna vyhrava ale len na jesen a zimu :)
    galantosfun

    OdpovědětVymazat
  5. O téhle značce jsem ještě neslyšela, ale myslím si, že ta citrusová vůně by mi seděla :)
    BeautyOfLife blog

    OdpovědětVymazat
  6. Tak u mě by asi zvítězila citrusová nebo ta třetí :)

    OdpovědětVymazat

Vsem moc dekuji za koment! :-)