Recenze: Dámská kostkovaná šála

by - prosince 17, 2016

Zdravíčko jak se máte při posledním víkendu před Štědrým dnem? Už se nám to blíží, tak co máte už všechny dárky? Nebo to budete shánět tento týden? :) Já už mám všechny dárky koupené, takže já jsem spokojená. :)

Dnes jsem si připravila recenzi na šátek z poštovné zdarma


Nějaké info z poštovné zdarma Kostkovaná šála v různých barvách Vás v zimě příjemně zahřeje a navíc budete vypadat skvěle! K dispozici je rovnou několik barevných kombinací, kterými můžete doplnit svůj outfit. Šála je elegantním a praktickým doplňkem.



  • Materiál: umělé vlákno
  • Mnoho barev
  • Délka: 190 cm
  • Balení obsahuje 1 kus




  • Já popravdě moc šály nebo šátky vůbec nenosila, ale poslední dobou jsem zjistila, že mi šála chybí, protože jednak dodá outfitu ten správný look a také je velmi hřejivá. A do zimního období jako dělaná, takže za mě opravdu super! :) Co k šále povím je to, že je hodně dlouhá, takže se může nosit jenom obyčejně přehodit okolo krku a je to nic zavazovat nemusíte, prostě si myslím, že je fakt dobrá. Její plus je, že je hřejivá a do zimy je akorát. Teď ji popravdě nosím velice často, ale co mi vadí je to, že jsem tuto šálu viděla asi tak na 5 ti lidech u nás ve městě, což je takové na nic.  Ale aspoň vidíte, že je opravdu dobrá. Na stránce mají plno různých druhů a já si vybrala zrovna tento, který jde od nejtmavších odstínu až po bílý, tahle kombinace se mi přímo nehorázně líbí. Šálu doporučuji klidně koupit i jako vánoční dárek mají tam plno druhů a určitě Vás aspoň jeden zaujme.


    Šála byla na poštovné zdarma prodloužena, protože se hodně prodává. Stojí 245 Kč a zbývá už jen 8 ks. Sice ta cena si myslím, že je přehnaná, ale šála stojí za to! :) 

    Zakoupíte TADY



    You May Also Like

    8 komentářů

    1. šátek má moc pěkné barvy :)

      Jinak bych tě ráa pozvala na Giveaway:)
      ...Instantní krása//Vánoční Giveaway...

      OdpovědětVymazat
    2. Taky jsem nad ní přemýšlela, ale nakonec jsem si vzala rukavičky. Šála vypadá moc hezky. :-)
      welcometomyworld

      OdpovědětVymazat
    3. jéj, je naozaj krásna :) viem si ju skvele predstaviť s bledosivým kabátom :)

      Sabi z blogu Beautiful savage

      OdpovědětVymazat
    4. Ja si bez šálov a šatiek život neviem predstaviť, vonku by som bez nich asi umrzla. Táto vyzerá byť na dotyk mäkkučká, určite musí byť veľmi pohodlná na nosenie.

      OdpovědětVymazat
    5. Poslední dobou se stále snažím sehnat nějaký kostkovaný šátek, abych ho stále nemusela krást spolubydlící a cena mi připadá ještě dobrá oproti tomu, co vidím v obchodech, takže na eshop ihned zavítám :D!

      OdpovědětVymazat

    Vsem moc dekuji za koment! :-)