Recenze: Krém na nohy s ureou Balea

by - prosince 01, 2016

Dnes máme čtvrtek už 1. Prosince za 24 dní tu máme Štědrý den, no musím říct, že to teda hodně rychle uteklo! A co už máte nakoupené všechny dárky? :) Mě chybí už jen dva dokoupit. :))

Info o krému - Péče o velmi suchou pokožku nohou. Hydratační krém pro velmi suchou pokožku nohou s 10% urey. Urea společně s glycerínem, vitaminem B3 a kyselinou mléčnou pokožku nohou zvláčňuje a velmi vysušené pokožce nabízí efektivní ochranu.


Balení je v krásném obalu jako musím říct, že balení se mi velice líbí :) A k tomu ten obrázek pat je prostě úplně výstižný :) Balení je 100 ml, což vážně stačí. Já se ho snažím používat každý den, ale nejsem ještě ani za půlkou. Akorát co mi vadí na balení je že víčko když zavírám tak musím pořádně dotlačit.



Vůně tahle vůně může někomu vadit, ale mě vůbec nevadí. Ale přijde mi napůl chemická a na půl je to pěkná vůně, taková nespecifická vůně. 


Konzistence je taková hutnější a máslovitá, což se mi hodně líbí. Co se týče rozmazávání, tak na pohled to vypadá po namazání, že je krém nevstřebatelný, ale opak je pravdou krásně se vstřebá, aniž by cokoliv umastil. 

Tady na ruce 


Po rozmazání 


Co na něj říkám já? Jeho balení se mi opravdu líbí, akorát právě to zacvaknutí na tom by mohli zapracovat. Musím ho vážně pochválit, protože co se týká účinky tak na toto je vážně super! Paty jsou po něm krásně jemné a tvrdé paty jsou pryč tohle je vážně bomba no. Jako samozřejmě ne hned bude tvrdá kůže pryč, ale po pár použití je vážně pryč. Já s jeho účinky jsem velice spokojená. Akorát bych ho mohla začít používat více pravidelně. Já tento krém si koupila proto, že jsem na něj četla opakovatelně skvělé recenze a musím to jen a jen potvrdit. Krém je fakt super a budu si ho kupovat stále a stále. :) 

Klady

+ cena
+ dobře se roztírá
+ vsakuje se
+ opravdu pomáhá na ztvrdlé paty

Zápory

- někomu může vadit právě vůně
- víčko by se mohlo lépe uzavřít


Jeho cena se pohybuje okolo 40 Kč a zakoupíte ho ve všech prodejnách DM. :) 

Krém má ode mě 4 hvězdičky z 5 


You May Also Like

6 komentářů

  1. už mám nakúpené všetky darčeky..tento rok som sa trošku nakopla a začala som skôr :) ..krém je asi najlepší drogériový aký som kedy vyskúšala..používa ho aj moja mama a babka :) spokojnosť :)

    BeautyMuffin

    OdpovědětVymazat
  2. tak na tento krem sa asi pozriem bližšie vyzera naozaj dobre a večer si zvyknem natierať nohy aj telovym kremom ale neni to ono takže toto je jasna volba dakujem za typ:)

    OdpovědětVymazat
  3. Tento krém jsem měla tuším v malém cestovním balení a byl super. Jinak dárky už mám všechny nakoupené. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  4. Jeden čas jsem ho také používala a nebyl vůbec marný za tu cenu :)
    HAUTE BASICS giveaway

    OdpovědětVymazat
  5. Od Balei som na nohy ešte nič neskúšala, večšinou používam Yves Rocher. Ale vyzerá dobre.

    AN Beauty Blog

    OdpovědětVymazat
  6. Tenhle krém úplně miluju :) Už mi ale dochází, tak si ho budu muset koupit znovu, protože je fakt skvělý!

    OdpovědětVymazat

Vsem moc dekuji za koment! :-)