Spotřebováno (Listopad 2016)

by - prosince 07, 2016

Ano je to tak, opět je listopad za námi a máme tu poslední rok v roce! A tím je prosinec, jupííí budou Vánoce, super ne? Už máte nakoupeny všechny dárky, mě chybí ještě dva a mám vše. :) Teď už jen mě čeká balení dárků na tomto nejtěžší věc. :D neumím balit dárky. :))

Co jste spotřebovali vy? 



1. Ameté intimní gel - k tomuto nemám jako vážně nic vytknout, tuhle značku zakoupíte v Tetě a popravdě mi vyhovuje, voní, plní to co má. Za mě spokojenost.

2. Dermacol sprchový gel - ach tohle byla dokonalost, nádherná vůně citronu. Celkově tyto sprcháče mám velice ráda, protože nádherně voní a hlavně nevysušují pokožku. Spokojenost. :) 

3. Balea šampon - tohle si myslím, že šampon bude na barvené vlasy. Voněl přímo dokonale sice mě štve, že musím si vlasy mýt co druhý den, ale je to šampon za pár korun, takže mě to problém nedělá. :) 



4. Oriflame body cream - tohle vypotřebovala mamka s taťkou a někdy já když jsem měla chuť třeba na namazání rukou. No přesněji tohle nepoužívají na tělo, ale na ruce a vyhovuje jim to. Hlavně to skvěle voní. :) 

5. Odličovač očí Garnier - tohle jsem měla ten obyčejný, ještě je ten dvojfázový, ale ten jsem nezkoušela. Tento popravdě byl fajn, odlíčil to co měl, takže já s ním problém neměla. :) 




You May Also Like

5 komentářů

  1. Já spotřebovala Aussie šampon+kondicionér, suchý šampon od Aussie (doporučuji) a sprcháč
    balea, na ty jsem ujetá :) jinak pro ten citrónový Dermacol asi taky zaběhnu :) dík za tip.

    OdpovědětVymazat
  2. Super vecičky! :) Ja ani neviem či som niečo spotrebovala minulý mesiac, lebo som to nejako tak menila, že som z každého kúsok používala :)
    Pozývam ťa na vianočnú giveaway s Notino.sk! : THE COLORFUL THOUGHTS

    OdpovědětVymazat
  3. Značku intimního gelu vůbec nepoznám a ten krém od Oriflamu mám i já ráda. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  4. Já jsem tenhle měsíc skoro žádnou spotřebu neměla :D. Spotřebovala jsem akorát sprchový gel od Rituals :).
    BeautyOfLife blog

    OdpovědětVymazat
  5. Ty sprchové gely mám taky ráda, za tu cenu jsou fajn :)
    HAUTE BASICS giveaway

    OdpovědětVymazat

Vsem moc dekuji za koment! :-)