RaE kosmetika

by - ledna 14, 2017

Zdravím ráda bych Vám představila přírodní kosmetiku značky RaE, kterou mají dva majitelé manželé.. :) Je to velmi pěkné a obdivuji tuto rodinu, co pro přírodní kosmetiku udělají. :) Opravdu mě tato kosmetika velice zaujala. :) Najdete ji na stránce TADY

Teď Vám něco napíši co mají napsané na stránkách. :) 

Příběh Radka a Evy - začal v Mexiku, na cestě za šamany. Obdivovali jsme jejich znalosti rostlin a stromů, díky umění šamanů jsme poznávali léčebné síly a blahodárné účinky přírody. Inspirováni prožitky z  cesty jsme se rozhodli oživovat a předávat i u nás doma jednoduché, cenné avšak zapomenuté informace jednotlivých rostlin a stromů k radosti duše a užitku těla v našich výrobcích. Vyhýbáme se v nich důsledně škodlivým chemickým složkám jako jsou minerální oleje, PEG, parabeny a soli hliníku. Hotový kosmetický přípravek naší firmy obsahuje více než 90% účinných přírodních látek. Esencí, které pohladí a vyladí naše těla. Dřevěné obaly kosmetických produktů, při jejichž výrobě zužitkujeme dřevěný odpad nejen z naší truhlářské dílny, jsou naším originálním výrobkem, který je chráněný průmyslovým vzorem. I tímto přístupem se snažíme vyjádřit ohleduplný vztah k přírodě, k prostředí, v němž žijeme.

Jsem ráda, že něco takového máme právě v České Republice :)) Já měla v balíčku tyto dva přírodní deodoranty ten první co má modrou mašličku je indický lotos, který jsem si neuměla představit, jak vůbec voní, ale povím Vám voní dokonale! :) Základní vůní je lotosový květ, santalové dřevo, teplý cedr, vanilka, jemná lilie a jasmín.


Druhý je také přírodní deodorant, ale s vůní citronová tráva. Kokosový olej má přirozeně antibakteriální účinky, vyvážená směs esenciálních olejů dodává jemnou vůni. Vůně citrónové trávy je osvěžující. Voní taky skvěle, cítím v tom nejvíce ten citron. :) 

Všechny jejich produkty jsou bez hliníku. neobsahují barviva syntetická aromata ani konzervanty



Ale v nabídce nemají jen přírodní deodoranty, ale také bambucké tělové  másla, hydratační krémy, různé dárkové balení jako je sloučené deodorant a k tomu tělové máslo, nebo mají i pánskou řadu, co je dobré, že mají i náhradní náplně! :) A co Vás určitě zaujme je právě konfigurátor co znamená to, že si můžete vybrat svůj motiv co všechno chcete aby v tom výrobku bylo. Samozřejmě tam máte na výběr cokoliv chcete :) Stačí to omrknout. 


Já jsem ráda, že takovou přírodní kosmetiku rovnou z ČR mohu vyzkoušet a už se těším až se o recenzi podělím i s Vámi :)) 

You May Also Like

6 komentářů

  1. Těším se na recenzi. Obaly vypadají moc hezky. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  2. O tomto som ešte nepočula no som zvedavá :)
    www.veraparadis.com

    OdpovědětVymazat
  3. Balení se mi moc líbí! A jsem zvědavá co na ně řekneš. Já momentálně zkouším přírodní deodorant od "mylo" ČISTÁ PAZUŠKA.

    OdpovědětVymazat
  4. Ako design parádny, som veľmi zvedavá na recenziu :). Ja som práve vo fáze testovania asi štyroch prírodných deodorantov :D.

    Girl Goes Bio

    OdpovědětVymazat

Vsem moc dekuji za koment! :-)