Recenze: Floré bylinná pleťová voda

by - března 20, 2017

Zdravím Vás při pondělním dni, dnes si dáme malou recenzi na tuto pleťovou vodu, kterou zakoupíte jen v prodejnách Teta. :)





Balení je to klasická lahvička plastová, která má uzavíratelné víčko, takže nic z lahvičky nevyteče, líbí se mi, že má velmi pěknou nálepku. Je na ní květina z čeho ta voda má vonět. Jinak co mě zajímá, je právě to BIO (tím si nikdy nejsem jistá no, zda opravdu to bude bio či ne, podle složení mi to moc nepřijde). Balení má 200 ml, což opravdu vystačí na pár měsíců. :) 

Vůně tady opravdu cítím nějakou květinu a k tomu ten čaj, opravdu velmi příjemná vůně, nevypadá to na chemickou vůni. :) 

Barva ta je průhledná. :) 


A co na ní říkám já? Co mě tady na ní opravdu zaujalo, je právě to Bio ikdyž tomu se nedá hned tak věřit, no třeba mi k tomu někdo řekne více. :) Líbí se mi, že to má opravdu nádhernou vůni! Není to žádná chemická umělotina, prostě velmi příjemná vůně čaje a květiny. Co splňuje na jedničku je to, že odlíčí i řasenku a oční stíny. :) Makeup také velmi snadno odlíčí, takže za mě opravdu skvělý produkt! Na pleti absolutně nelepí, pleť po ní není nijak podrážděná. Pleťovou vodu mohu jen a jen doporučit, ráda bych vyzkoušela i jejich krémy na pleť. Najde se někdo kdo je už zkoušel? :) 



Klady

+ cena
+ balení
+ vůně
+ nedráždí pokožku
+ odlíčí i oční makeup

Zápory

- žádné

Já dávám 5 hvězdiček z 5


Pleťovou vodu zakoupíte v prodejnách Teta od 60-90 Kč.

You May Also Like

5 komentářů

  1. Často ji někde vidím,ale nezkoušela jsem.

    OdpovědětVymazat
  2. Ja momentálne používam Balea odličovaciu vodu bez vône, farbív naprosto naturálna, super sa s ňou odličuje aj vodeodolná linka. Keď domíňam, vyskúšam túto, ďakujem za radu :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Tuhle pleťovou vodu vidím poprvé, ale vše, kde je zelený čaj, zbožňuji. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  4. Na tuto vodu jsem včera narazila v Teta drogerii, měli ji myslím v akci. Ale doma mám podobných produktů zatím zásoby, tak až spotřebuji, vyzkouším něco od této značky :-)
    All my cosmetics

    OdpovědětVymazat
  5. Vůbec nikdy jsem si jí nevšimla, ale vypadá to mile, určitě musí být super :)

    OdpovědětVymazat

Vsem moc dekuji za koment! :-)