Recenze: L'Oréal Paris True Match tekutý make-up

by - března 17, 2017

Zdravím při pátečním dni, zatím nám tu krásně svítí sluníčko, ale má prý odpoledne pršet, tak jsem zvědavá. A my si tento páteční den zpříjemníme tím, že si dáme recenzi na makeup, který mám ráda. :)

Něco o značce LOREAL Historie L'Oréal Paris se začala psát v roce 1907, kdy talentovaný chemik Eugène P. L. Schueller vytvořil inovativní barvu na vlasy nazvanou „Oreál“. Ta zaznamenala obrovský úspěch, který Eugèna podnítil k dalšímu bádání. 30. července 1909 založil kosmetickou společnost Société Française des Teintures Inoffensives pour Cheveux (předchůdce dnešní L'Oréal Paris). V současnosti jsou výrobky L'Oréal Paris k dostání ve více než 120 zemích a tato značka je považovaná za světového lídra v oblasti krásy.Filosofie L'Oréal Paris je jednoduchá - nabízet zákazníkům maximálně účinné produkty za rozumnou cenu. Krémy, šampony, make-upy a další výrobky značky L'Oréal Paris jsou vyvíjeny na základě nejmodernějších vědeckých poznatků a v jejich složení najdete výhradně suroviny té nejvyšší jakosti. L'Oréal Paris si zakládá na tom, že spolupracuje s celou řadou celebrit - mezi její tváře patří například Jennifer Lopez, Eva Longoria či Jane Fonda. Je také dlouholetým partnerem Mezinárodního filmového festivalu v Cannes a podporuje různé sociálně prospěšné projekty.Kosmetika L'Oréal Paris se vyznačuje nekompromisní kvalitou a bezpečností. O její výjimečnosti svědčí i skutečnost, že během své dosavadní existence získala nemálo prestižních ocenění. Pokud se rozhodnete ji vyzkoušet, určitě nebudete zklamáni. Značka L'Oréal Paris jistě zaujme všechny jedince, kteří pro sebe chtějí jen to nejlepší, touží po oslnivém vzhledu i dobrém zdraví a potrpí si na funkčnost a praktičnost.

Popis makeupu z notino.cz - Trápí vás nerovnoměrný odstín pleti a jiné viditelné nedostatky? Pak vsaďte na úžasný tekutý make-up L'Oréal Paris True Match, který vaši pleť sjednotí a zakryje veškeré její nedostatky. S tímto make-upem nemusíte vrstvit make-up na pleť pro její dostatečné krytí. Již po nanesení jedné vrstvy je vaše pleť dokonalá. Make-up působí na pleti absolutně přirozeně. Vydrží celý den a nestírá se. Jeho přírodní složení působí na pleť velice pozitivně. Široká škála odstínů se perfektně přizpůsobí a dokonale ladí s barvou a texturou pleti. S make-upem L'Oréal Paris True Match budete vždy přirozeně dokonalá.



Balení je takové klasické, je to vlastně skleněná lahvička, s plastovým mačkátkem na makeup a plastovým víčkem. Na lahvičce jsou potom nápisy, takže rozhodně neurazí ani nenadchne, je to taková klasika. :) 


Barva co mě zarazilo je to, že tento odstín jsem nikde na internetu nenašla a když jsem ho i zadala do vyhledavače, tak mi to ukázalo jen na anglické stránky, no jelikož ho mám koupený v UK. Ale zas tu máme plno odstínů, ale pro mě ne až tak dobré, protože mě všechny připadají strašně tmavé. 


Konzistence makeup se dá dobře rozetřít, není tekutý ani moc tuhý, na ruce se neroztéká. 


Výdrž tady je to prostě bezchybnost, na pleti mi vydrží po celý den až do odlíčení.

Složení mix 3 lehkých olejů - zajišťují nemastný povrch pleti, oleje se rozdílně vstřebávají, a proto si můžete přizpůsobit ideální krytí make-upu

 
Krytí tady vidíte právě na fotce, že docela dost dobře kryje, což mi naprosto vyhovuje. 


Co na něj říkám já? Makeup má lehkou texturu, velmi dobře se roztírá a nejsou na pleti žádné fleky apod. Má viditelně pěkné krytí, což vidíte i výše na fotce, sice na obličeji bohužel foto nemám, ale snad postačí tahle. Makeup nezalézá do vrásek, ani je nezvýrazňuj. Netvoří suché místa, že by zvýraznil je či dokonce nějak zviditelnil suché místa. Co se mi hodně líbí je, že vlastně se přizpůsobí vaší barvě pleti. Jsem velice ráda, že má pumpičku s ní jsem spokojená. Co je hlavní, tak makeup vypadá hodně přirozeně, takže žádný efekt masky se nekoná. U mě makeup prošel na jedničku z hvězdičkou, akorát v zimě bych potřebovala tak o odstín světlejší, ale nic co by mi překáželo. :)))) 


Klady

+ cena (ikdyž pro někoho je to velká částka dát za makeup, ale myslím si, že se vyplatí)
+ pumpička
+ velmi dobře kryje
+ nevysušuje
+ plná škála odstínů
+ dobře se roztírá
+ nevypadá jako maska

Zápory

- nic jsem nenašla

Já dávám 5 hvězdiček z 5

Makeup zakoupíte buď ve stojanech v drogerii s Loreal a nebo na internetu na NOTINO.CZ za cenu 253 Kč.

You May Also Like

13 komentářů

  1. ZAUJíMAVá KOZMETIKA pozývam ťa na môj novootvorený blog :)

    OdpovědětVymazat
  2. Tento makeup se chystám si koupit až mi dojde můj Rimmel Match Perfection, naštěstí jsem si našla svůj odstín i v Česku :)

    eLblog

    OdpovědětVymazat
  3. Vím, že si hodně lidí tento makeup chválí, já jsem ho nevyzkoušela. Moc se mi líbí balení..

    OdpovědětVymazat
  4. za mňa je toto najlepší makeup, aký som kedy mala ! :) už mám asi 3. balenie odkedy som si ho kúpila prvýkrát :)
    MakeUpByVeo

    OdpovědětVymazat
  5. Jeden z mých oblíbenců, je fakt super :-).
    Ennepenne.cz

    OdpovědětVymazat
  6. Ještě jsem ho nezkoušela, ale to brzy napravím :D

    www.ftcfblog.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  7. Ja som ho tiež videla v drogerke a je pri nich super, že sú určené na teplé a studené podtóny pleti. Takto to nám, ženám, aspoň uľahčí výber.
    World of Nicol

    OdpovědětVymazat
  8. Já nikdz makeup nenosila, jelikož pro mě je vše tmavé. Jednou jsem si zkusila koupit a dopadlo to, no... leží mi tu a už se a něj jen práší :D Ale kryje dobře a celkově kdybych nebyla běloba, už ho mám:)

    OdpovědětVymazat
  9. Já makeupy sice nepoužívám, ale tento vypadá docela dobře. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  10. Nevím proč, mně dělal strašné šupinky a vypadal nepřirozeně...Každopádně každému sedne něco jiného. :)

    OdpovědětVymazat
  11. ja si plánujem kupit nejaky novy makeup, tak vdaka za tip :) tento vyzerá dobre.. :)

    OdpovědětVymazat

Vsem moc dekuji za koment! :-)