New (149)

by - dubna 26, 2017

Zdravím, jak se máte při středečním dni? U nás je zataženo, prší, prostě tak akorát počasí na spaní. Já jsem si připravila pro Vás novinkový článek, tak snad si rádi počtete.


Přišel mi jeden velký balíček a v něm taštička s produkty od Astrid na testování. A byli v něm tyto dvě pěny na holení. Zkoušela jsem zatím gel na holení na citlivou pokožku a mě po holení strašně vysušuje, takže nic pro mě.


Jako další tam byli antiperspirant na nohy a deodorant do bot a k tomu SOS regenerační krém na nohy já tyto krémy miluji, takže mě tento krém nesmírně potěšil navíc je v něm urea což je super. Už jsem ho párkrát zkoušela a zatím je dobrý.


A jako poslední byli v balíčku laky na vlasy. Mamce jsem dala mega silný na testování a ta ho vyzkoušela už párkrát a bohužel jí slepuje vlasy, ale má i jinačí astrid lak na vlasy a ten jí to nedělá, takže opravdu škoda.


A tohle už je objednávka Oriflame. Jelikož začali dělat nové obaly, přijdou mi sice pěkné, ale podle mě ty obaly jsou o dost menší, než bývali. První dva jsou šampony, sprchový gel a tekuté mýdlo na ruce.


Mýdla jsou klasika, tuhé jsem si velice oblíbila. A malý krém na ruce. 


Pánská vůně Eclat, ženská vůně Lovely Garden a tělový krém Giordani gold tyto krémy jsou opravdu naprosto perfektní! 


Syoss šampon byl v časopisu Žena a Život se mi zdá je s keratinem. Zatím jsem ho použila párkrát a zatím fajn, hezky voní. Dále tuhý deodorant ISANA tento jsem vzala na zkoušku, tak uvidíme jaký bude. A Cien masku na ple't, je to čistící, zatím jsem nezkoušela. 


A jako poslední jsou boty z Lídla, co jsem tam dnes zakoupila. Potřebovala jsem obyčejné černé balerínky, stály jen 149 Kč.




You May Also Like

3 komentářů

  1. Moc pěkné kosmetické produkty :)

    www.ftcfblog.bogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  2. Ty balerínky jsou moc pěkné. Nejvíce mě od Astridu zaujal sos krém na nohy. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  3. Všechno vyfocené by mi udělalo radost.

    OdpovědětVymazat

Vsem moc dekuji za koment! :-)