Recenze: Koupelový olej Saloos

by - dubna 09, 2017

Zdravím, dnes při nedělním dni mám pro Vás recenzi na tento koupelový olej. :) Který nejenom, že krásně voní, ale i hydratuje. :))) 

Něco málo o koupelových olejů - Už staří Římané si dopřávali blahodárného účinku lázní. Koupel je totiž odedávna spojována nejen s očistou těla, ale i duše. Dopřejte si trochu luxusu a vychutnejte si kouzlo přírodní koupele. Stačí si zvolit koupelový olej dle vaší oblíbené vůně a momentálních potřeb, který potěší nejen vaši pokožku, ale i smysly. Při koupeli se účinné látky vstřebávají do pokožky, ta zůstává po lázni čistá, vláčná a zregenerovaná. Jejich základ tvoří oleje lisované za studena: bio slunečnicový, bio sezamový a mandlový. Oleje blahodárně působí i na kůži s dermatologickými problémy. Obsahují pouze nezbytně nutné množství bezpečných a jemných emulgátorů.



Info o tomto koupelovém oleji Osvěžující koupelový olej k šetrnému mytí pokožky. Pokožku regeneruje, zvláčňuje a zanechává na ní jemný ochranný film, čímž zamezuje jejímu vysoušení. Příjemná citrusová vůně esenciálního oleje litsey cubeby může příznivě působit při únavě, stresu a vyčerpání. 


Balení tato lahvička má klasicky 125 ml, stačí dvě lžičky oleje nebo klidně i od oka a tento produkt vydrží celkem dlouho. :) Lahvička se mi líbí, je na ní uvedeno vše co je potřeba. Víčko je na šroubování, otvor má v celku tak akorát. :) 


Vůně tohle je tak krásná vůně, já prostě citrusové vůně mám velice ráda. Je to velmi příjemná vůně. :) 

Výběr těchto koupelových olejů mají na stránce fakt hodně! Což mě velice těší, protože bych klidně i další typy vyzkoušela (jako třeba červený pomeranč, granátové jablko, mandarinka a spousty další.) 

Složení Rostlinné oleje lisované za studena: bio slunečnicový, bio sezamový, mandlový. Esenciální olej: litsea cubeba. PEG-40 sorbitan peroleate, laureth-4, lecitin. Vitamíny A, E, F


Co na něj říkám já? Lahvička vystačí celkem dlouho, já si koupel dopřávám hlavně v zimě a to vždy o víkendech. Takže za mě tento výrobek je opravdu super, co na něm super dále je, že stačí opravdu jedna či dvě lžičky oleje. Moc to sice neudělá pěnu, ale tento přípravek není určen na vytvoření pěny. Co musím uznat je to, že vůně vydrží až do vypuštění vany, což se mi třeba u pěn do koupele nikdy nestalo. K tomuto produktu další velké plus je to, že po koupeli se nemusíte mazat žádným tělovým mlékem apod. Ikdyž si myslím, že zrovna hodně suchou pokožku už bude potřebovat větší hydrataci, takže to asi bude třeba se namazat, ale pro mě je to tak vyhovující. Za mě koupelový olej mohu doporučit a ráda vyzkouším i jeho další varianty. :) 

Klady

+ cena
+ krásná vůně
+ po koupeli se nemusíte mazat tělovým mlékem
+ stačí jedna lžička produktu 
+ výběr
+ pokožku nevysušuje
+ voní až dokud nevypustíte vodu z vany

Zápory

- pro hodně suchou pokožku už je třeba se namazat tělovým mlékem


Já dávám oleji 5 hvězdiček z 5


Olej zakoupíte v prodejnách DM od 100 Kč. Nebo také na internetu TADY 

Já děkuji zastoupení Saloos za poslaný balíček a v něm tento koupelový olej


You May Also Like

4 komentářů

  1. olej vyzerá super, určite by som raz chcela niečo od Saloosu vyskúšať :)

    OdpovědětVymazat
  2. To mi připomíná, že nějaký olej musím koupit, neznám lepší hydrataci. :) príma článek!

    OdpovědětVymazat
  3. Ten musí být skvělý. Jestli se ještě někdy budeme stěhovat, tak chci určitě i vanu. :-D
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  4. Skoda ze nemam vanu na byte :( tieot veci si potom vobec nemozem uzit

    LIFE IN PICTURES BY LU

    OdpovědětVymazat

Vsem moc dekuji za koment! :-)