Spotřebováno (Duben 2017)

by - května 01, 2017

Zdravím, při svátečním pondělí, tak copak máte dneska v plánu? U nás je krásně teplo, ale od zítřka má znovu pršet a pršet sice teplo má být, ale ten déšť by být nemusel, chci už nosit letní věci apod. :) Dnes je to tak na kraťase máme krásných 17 stupňů. A jelikož je 1.5 mám tady spotřebováno za Duben, ano možná se všichni podivíte jaktože toho mám tolik, ale sbírá mi to i mamka, takže se toho nakupí no, když je nás doma 5! :D


Moje spotřebováno :D



1. Dove kondicionér  - tohle používala mamka, jelikož tohle je kondicionér na barvené vlasy, mamka s ním byla spokojená, barva vydržela víc. A příjemně voněl.

2. Loreal Elseve šampon na vlasy - tohle byl regenerační šampon, poslední dobou tuto značku mamka kupovala stále, tento krásně voněl a řekla bych, že byl celkem dobrý, ikdyž na druhý den prostě pro mě nic moc, vlasy se mi už mastily.

3. Cien šampon - tento jsem si kupovala v Lídlu a musím říct, že tohle byl fakt super šampon, který mi celkem vyhovoval. Je s Aloe vera a je vhodný pro citlivou pokožku hlavy.

4. Dixi březový šampon - kupovala jsem ho v Lídlu, když byl jakýsi týden, starých nálepek apod. jakože kofola neměla nový obal, ale měla ten starý :D Tak jsem tam kupovala tento šampon, já tyto klasické používat mi není přáno, vlasy sice byli umyté apod, ale fakt jsem si musela mýt vlasy každý den, takže nic pro mě.

5. Arganový šampon - tento jsme koupily na stránce vivaco.cz, kde jsme dělali předvánoční objednávku s mamkou a mamka vzala na zkoušku tento šampon, který byl hnědý, krásně voněl a opravdu jsem si nemusela umývat vlasy každý den, takže za mě super a další jejich produkty máme v koupelně. :) Mamka si ji oblíbila víc, než značku Oriflame.


6. Weleda sprchový krém - Tady opravdu není co dodat, byl jedním slovem dokonalý! 

7. Weleda mandlový sprchový krém  - je vhodný na citlivou pokožku, tento jsem si také velice oblíbila. Ikdyž mi moc nevoní.

8.  Mitia sprchový gel - také je to granátové jablko jako sprchový krém od Weledy, tento voněl také velice dobře a proč bych nekoupila znovu, velké balení, příjemná vůně, udělá to co má. 

9. Body tip hydratační tekuté mýdlo - další produkt ze stránky vivaco.cz je tekuté mýdlo na ruce, s vůní mandle, fakt bylo tohle mýdlo super, nevysušovalo, vůně příjemná. 


10. Tělové mléko Oriflame - je určeno pro normální pokožku. Používala ho mamka, byla s ním spokojená, teď si nejsem jistá zda se ještě prodává. 

11. Verona krém na ruce s kozím mlékem - značka je to pro mě neznámá, používala mamka, kozí mléko já miluji, takže i tohle mi vonělo. Byl celkem dost dobře hydratační. 

12. Coccolino aviváž - to byla přímo dokonalá vůně grapefruitu a leknínu, tady není co dodat. Musíte vyzkoušet sami.


13. Bioderma čistící gel - asi budu brečet, můj neoblíbenější mycí gel na pleť od Biodermy. Jakmile budu zpět v UK, tak ihned kupuji do zásoby, zatím musím vypotřebovat mycí gel od Ziaji. Krásně umyje pleť, není vysušená, prostě miluji ho, kdo nezkusil neví :D

14. Odlakovač od Miss Sporty - tohle je klasika, odlakuje nehty v pohodě, takže s ním nemám problém.

15. Moschino pink bouquet - tohle byla tak sladká vůně, že jsem se do ní maximálně zamilovala. Voní mi jako cukrová vata s malinou, prostě dokonalá vůně, plná květin, romantiky :D Je třeba vyzkoušet. :)) 



You May Also Like

4 komentářů

  1. Tiež som mala ten elseve a krasne voňal ale vlasy sa mi rýchlo mastili :)

    OdpovědětVymazat
  2. To je ale velká spotřeba. U nás bylo dneska taky moc hezky. Jinak to Coccolino je nejlepší. Už jsem měla více vůní a všechny byly nádherné. Od Dixi mám teď březovou vodu a moc mi nevoní. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  3. Dove a Weleda sú najlepšie, tie značky mám veľmi rada. :)

    Rebelliouslily

    OdpovědětVymazat

Vsem moc dekuji za koment! :-)