Recenze: Přírodní barva na vlasy Herbatint

by - června 06, 2017

Ahoj, vítám Vás u dalšího článku a přeji krásné úterý, ještě máme slunečno. :)

Dnešní článek bude o přírodním barvením značkou Herbatint, kterou prodává eshop stibio.cz
Já jsem si vybrala odstín 7N a asi toho i lituji, že jsem si nevzala více blond a tím je odstín 8N, ale nevadí, i tak mi barvička dokonale sedla! :)


Info ze stránek - Permanentní barvy na vlasy s výtažky z osmi bylin jsou přírodnější alternativou barvení vlasů s dlouhotrvajícím efektem a 100% pokrytí šedin. Bez amoniaku, resorcinolu, parabenů, alkoholu a parfemace. Barvy jsou při aplikaci zcela bez odéru. Jako jediné z permanentních barev jsou barvy HERBATINT dermatologicky testovány na citlivou pokožku. Balení vystačí až na 2 aplikace.

Nějaké další důvody, proč by jsme měli vyzkoušet právě tyto barvy - 
  • 100% kryjí šediny
  • zesvětlují až o dva odstíny
  • dermatologicky testované na citlivou pokožku
  • s výtažky z osmi bylin
  • zcela bez odéru
  • můžete smíchat více odstínů
  • jedno balení vystačí až na dvě aplikace
  • bez amoniaku, resorcinolu, parabenů, alkoholu a parfemace
  • vhodné pro vegany
  • nejsou testované na zvířatech


Další odstíny co nabízejí -  

Balení obsahuje tyto věci -  barvící gel, vyvíjecí gel, 1 vzoreček šamponu Normalising, 1 vzorek kondicionéru Royal cream, návod k použití (není na fotce) a rukavice.



Použití:  Smíchala jsem vyvíjecí emulzi a barvící gel, pozor hlavně musí být buď miska plastová, nebo skleněná, NIKDY KOVOVÁ. Míchat musíte starými věcmi já jsem třeba použila starý zubní kartáček na míchání co mamka už používá také na barvení vlasů. :) Já jsem vylila všechno, ikdyž pak se mi toho zdálo moc, ale to nevadí vše jsem spotřebovala. 

Barvu jsem nanášela rukavicemi, mohla jsem klidně i tím zubním kartáčkem, ale s ním bych tam ztvrdla nejmíň dvě hodiny a tak jsem si řekla, že to nanesu prsty samozřejmě v rukavicích. Barva se nanášela v celku v pohodě, nikde mi nestékala, jak sem se obávala. Barva na hlavě neštípala, což se mi ještě u žádné barvy nestalo, že by mě štípala, či svědila, nebo pálila.  Vlasy jsem nechala tak, ani jsem je nerozčesávala. 

Nechala jsem působit 40 minut  a potom začala umývat. No musím říct, že jak jsem je umývala tím vzorečkem šamponu, tak po něm jsem měla opravdu dost tvrdé vlasy, nevím jakto, ale opravdu takové byli, ale jakmile jsem použila kondicionér, který byl přiložený k barvě, tak vlasy jsem měla krásně jemné, vypadali zdravě, prostě zázrak. 

Stalo se mi, že jsem si trošku upatlala čelo od barvy, ale po umytí to šlo krásně dolů, což jsem se divila, protože u barev s drogerie to tak lehce dolů nejde. 

Jak níže vidíte fotku, tak vlasy před se mi vlní a vypadají hrozně, ale na fotce PO už jsou krásně jemné, lesklé a taky rovnější, protože jsem použila fén. 

Co musím říct, na závěr, tak jsem si vlasy barvila 13 května a barva je stále pěkná, ikdyž je trošku pravda, že od vrchu hlavy už jde vidět, že mi to odrůstá, ale není to nijak hrozné. Já jsem s barvou velice spokojená! Barvy momentálně stojí 297 Kč. A zakoupit je můžete TADY

Moc děkuji eshopu stibio.cz za možnost vyzkoušet tuhle barvičku na vlasy.

You May Also Like

4 komentářů

  1. I já měla tuhle barvu na vlasy a byla jsem velmi spokojená. Jde vidět, že po použití jsou vlasy o dost hezčí. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  2. Také jsem ji měla a chystám recenzi, měla jsem odstín 6N a spokojenost.

    OdpovědětVymazat
  3. Farba vyzerá fajn, no bojím sa, či by mi vlasy chytila.

    Rebelliouslily

    OdpovědětVymazat
  4. Také jsem hledala nějakou tu přírodní barvu na vlasy a ono jak jich je hrozně moc, tak je třeba hledat opravdu dle kvality a ne třeba dle značky... Ono občas se může zdát nějaká dražší barva kvalitnější, ale opak bývá mnohdy pravdou no... bohužel :(

    OdpovědětVymazat

Vsem moc dekuji za koment! :-)