Různé tipy na různé nádobky či kosmetické taštičky.

by - června 25, 2017

Ahojte,

já jsem dostala nabídku spolupráce ze stránky https://allinpackaging.cz , že jsem si mohla vybrat několik produktů k recenzi. A já si vybrala následující produkty, protože mamka dělá různé domácí mastičky, nebo zrovna tam mám jedno balení s kapátkem, kde si dá olej a bude si potírat nohu. Prostě samé klasické využitelné věci. :)) Ta stránka je opravdu super a přijde mi i hodně přehledná, najdete tam fakt plno druhů kelímků, nádobek, různých stříkacích produktů. Balíček přišel z Anglie a byl opravdu rychlostí blesku u mě, netrvalo to myslím ani týden a už jsem ho měla doma.

A teď Vám povím o mých nádobek co jsem si vybrala a něco Vám o nich povím, bude to rychlé a stručné, protože těch produktů mám dost, tak aby to článek nebyl na hodinu. :)

Bylo to zabalené v této krabici, nebylo nic poničeno apod. 


Po otevření byli ještě takové folie.


A tady už produkty, které jsem si vybrala. :)) 


1) SET-jar, 15 ml, diamond, acrylic, cover, transparent, with silver ring - je to nádobka, která má suprový tvar! Má jen 15 ml, je to bytelná nádobka z plastu, takže to není skleněné jak se může zdát.Skladem jich je ještě hodně přes tisíc kusů. 

2) SET-Jar, 30 ml, square, acrylic+Closure, silver+Liner - Tato nádobka má víčko stříbrné a jinak je to obal bílý, je to plastový, což se taky může zdát, že je to skleněné. Nádobka je super, protože všechny nádobky mají pod víčkem takový obal bílý s úchytkou aby se nám nic nevylilo apod. Má 30 ml. A je na skladě přes 4 tisic kusů. 


3) SET-Jar 15 ml, transparent, SAN+ white cap, PP+ lid, D: 43 mm - tohle je taková malá plastová nádobka, jako kdybych do toho dala domácí balzám na rty. Všechno jde skvěle odšroubovat, žádný větší problém s tím není, nádobka je super. Má 15 ml. A na skladě přes 800 kusů

4) SET-Jar, 150 ml, SAN, transparent with white closure - Tohle je už větší nádobka, která má 150 ml. Tady trošku její víčko zdrhává, ale to není nijak problém. Bohužel už mají na skladě jen 1 kus a tak třeba doplní. 


5) SET-Bottle, dropper, 15 ml, square, frosted, glass+Dropper, with white rubber part, silver collar - tohle je lahvička a po otevření víčka má to kapátko, což je super na aplikaci, tohle je už sklo a opravdu takové lahvičky s kapátkem mám hodně ráda. :) Jak už jsem psala tohle bude mamka používat a dá si do toho nějaký olej či podobně. :) 


6) Cosmetic bag, black-white striped, stain, zippered, 15.5*10.5*9cm - tady mám kosmetickou taštičku, no jo já blbá holka, jsem se nepodívala na rozměry a tak jsem byla mírně překvapená, že mi přišla menší kosmetická taštička, než mi přišla na obrázku. Což tak vůbec nevadí, protože ji nechám mamce, která žádnou nemá a dá si do toho produkty. Po otevřením už nemá žádné přihrádky jen tu jednu velkou. což jako je dobré, ale na druhou stranu i nepřehledné. 




Já bych eshop rozhodně doporučila, protože když si třeba někdo dělá domácí výrobky jako třeba masti, nebo i právě tu domácí přírodní kosmetiku, tak se tyto nádobky hodně hodí. A navíc ty ceny nejsou vůbec špatné a ani přehnané, naopak mi přijdou i celkem směšné. Neznám žádný jiný eshop kde by tyto nádobky někdo prodával. Takže za mě velké plus a s Eshopem jsem rozhodně velmi spokojena. 

You May Also Like

9 komentářů

  1. Pěkný článek :) nádobky vypadají super, ale já bych asi neměla nic, co bych do nich mohla dát :)

    OdpovědětVymazat
  2. Pěkné nádobky, určitě se hodí pro někoho kdo rád vyrábí domácí kosmetiku :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Myslím si, že tento setík se hodí pro ty, kteří se chystají někam cestovat nebo si vyrábí svou vlastní kosmetiku. :) Také jsem jednu dobu nějaké kalíšky sháněla.

    LIFESTYLE & BEAUTY

    OdpovědětVymazat
  4. Super článek, ani jsem netušila, že se dají sehnat jen tka prázdné nádobky :).
    Beauty by K.

    OdpovědětVymazat
  5. Kalisky jsou pekne. Maji i "mini provedeni" na cestovani? Ja si doma obcas nejakou domaci kosmetiku (masku na vlasy, Peeling na rty ci na telo, odlicovaci Tonikum (je na delsi cas) atd) vyrobim, ale bohuzel hned ji zase spotrebuji. Ta tasticka je moc pekna.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To nevím zda tam mají i mini verze, ale zkus mrknout, fakt tam najdeš všechno, což je opravdu super. :)

      Vymazat
  6. O prázdných nádobkách na kosmetiku jsem už slyšela :) je to určitě skvělá věc pro lidi, co si svou kosmetiku dělají :)

    Little Dreamer

    OdpovědětVymazat
  7. Nádobky jsou super a pokud je máš na co využít, tak tím líp. Já bych pro ně využití nenašla, ale ta taštička je parádní, mám podobnou. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  8. Pro někoho, kdo si dělá kosmetiku doma je to super záležitost.

    OdpovědětVymazat

Vsem moc dekuji za koment! :-)