Recenze: Lak na nehty Astor Perfect Stay

by - července 02, 2017

Zdravíčko, já Vás zdravím opět z Anglie. Doletěla jsem v pohodě, akorát to dlouhé čekání na letišti bylo hrozné, všude plno lidí apod. Ale teď včera jsme byli ve městě kde jsme si zašly do naší oblíbené restaurace kde si můžete vzít co chcete a stojí to o víkendu 10 liber, což je super. Pak jsme se stavily i do Primarku, kde udělali nově v horním patře Costu i WC, takže když budu chtít nakupovat, tak si tam přítel sedne a počká na mě :D :D Ale dnes Vám ukážu lak na nehty, dnes je poslední den co mohu mít nalakované nehty, pak už opět v práci je mít nemůžu. :)

K recenzi jsem dostala prostřední lak a tím je Astor Perfect Stay, krásná meruňková barvička. Má vydržet až 10 dní, ale to nevím zda takto vydrží, protože já ho používám jak vidíte na obrázku nanesu base coat na to natřu astor lak a zafixuji top coatem. :) 


Barva mám ji v krásné meruňkové barvičce v odstínu 105 sweet for you na stránce elnino.cz jsem tuto barvičku už sice neviděla, ale mají tam ještě velmi pěkný výběr.

Štěteček ten sice nemám vyfocený, ale je tlustý, takže to s ním jde velmi precizně a rychle, mám ráda takové větší štětečky, lépe se to s nimi lakuje. :) 


Výdrž jak už jsem zmiňovala v úvodu, tak ho používám jenom s těmito produkty base coat  a top coat a je to naprostá pecka! Mám ho na nehtech cca týden a něco takže něco okolo 14 dní a teda naprosto perfektní výdrž. :) Samostatný jsem ho nezkoušela. 


Tady vidíte lak ihned po nanesení a proto jsem ho hned vyfotila. 


Znovu hned po nanesení. 


A tohle jsem fotila v pátek na letišti, i tak stále vypadá dobře! 


Jaký je můj názor? S lakem jsem opravdu velmi spokojená, nemyslela jsem si, že když se teď vyprodává za nějakých 28 Kč byl, teď jsou ostatní odstín za 20 Kč, že bude tak skvělý! Štěteček má opravdu super.....co mi jedině vadí to, že musíme dát dvě vrstvy, což je tak normální. při první vrstvě kryje, ale dělá takové čáry a je to nepěkné, na fotkách vidíte už dvě vrstvy a vystačí to a hned je to pěknější. Tento odstín už na elnino.cz bohužel nevidím, ale jsou tam další skvělé odstíny! Takže opravdu tyto laky za sebe mohu jen a jen doporučit. :) 


Klady

+ cena
+ výdrž
+ odstíny
+ kryje ve dvou vrstvách

Zápory

- pokud chcete jen jednu vrstvu, dělá nehezké čáry na nehtech


Za tu cenu mohu laky od Astor jen a jen doporučit! :) Zakoupíte TADY cena 20 Kč, nebo v prodejnách (DM, Rosmann, Teta) tam kde mají stojany s Astor.

Získává 5 hvězdiček z 5


You May Also Like

5 komentářů

  1. Žádný lak od značky Astor jsem ještě nezkoušela :(
    Ale určitě někdy vyzkouším, protože mám doma skoro samé Miss Sporty laky :D

    OdpovědětVymazat
  2. cute color!

    www.bstylevoyage.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  3. Od Astor žádné laky nemám. Jinak doma mám laků hodně, ale nepoužívám je skoro vůbec. Je to asi 2-3 dny zpátky co jsem si nehty nalakovala svým oblíbeným lakem od Flormaru.
    SimonetaBlog

    OdpovědětVymazat
  4. Jeden od Astoru mám doma, ale ještě jsem neměla příležitost dát si jej na nehty. :)

    OdpovědětVymazat
  5. Od Astoru ještě žádný lak nemám, ale asi brzy vyzkouším. Tahle meruňková barvička se mi moc líbí. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat

Vsem moc dekuji za koment! :-)