Recenze: Olej na opalování a hydratační pleťový krém na opalování.

by - července 20, 2017

Přeji krásný čtvrtek, dnes si dáme sluneční péči, protože se nám blíží dny, kdy sluníčko už moc nebude, tak ještě rychle Vám dám pár tipů na skvělou ochranu pokožky. 

Info ze stránek astrid.cz - ASTRID SUN Hydratační pleťový krém na opalování OF 30 obsahuje systém fotostabilních UV filtrů, který spolehlivě chrání pokožku před škodlivými vlivy UVA a UVB záření. Složení obohacené o multivitaminový komplex (vitaminy A, E, F) poskytuje aktivní antioxidační ochranu a chrání pokožku před předčasným stárnutím. Krém obsahuje D-panthenol, allantoin a přírodní betain, podporuje hydrataci pokožky a chrání ji před ztrátou vlkosti a pružnosti. Snadno se vstřebává a nezanechává pocit mastnoty. 

PoužitíNanášejte na suchou pokožku před pobytem na slunci a rozetřete, vyjma okolí očí. Na ochranu pokožky celého těla dospělé osoby průměrné velikosti je třeba 36 g opalovacího přípravku, tj. přibližně 6 čajových lžiček. Aplikujte v množství úměrném velikosti obličeje. Upozornění: Snížením doporučeného množství se podstatně snižuje stupeň ochrany. Nezůstávejte na slunci příliš dlouho, i když jste použili prostředek na ochranu proti slunečnímu záření. Vyvarujte se zejména přímého poledního slunce (11 – 16 hodin). Nevystavujte kojence a malé děti přímému slunci. Nadměrná expozice slunci představuje vážné zdravotní riziko. K udržení ochrany aplikaci opakujte, zejména při pocení, po koupání nebo osušení ručníkem. Žádný opalovací přípravek neposkytuje 100% ochranu proti slunečnímu záření. Chraňte se před slunečním zářením oblečením, pokrývkou hlavy a slunečními brýlemi.

Můj názor? Je super, že mi krém poslali ve 30 ochranném faktoru, protože mají totiž i menší ochranu. Tento krém jsem si celkem oblíbila, protože já nikdy nepoužívala žádné opalovací krém na obličej, takže toto byla a je pro mě novinka. Velmi příjemné je to, že je voděodolný. Co dále dělá, je to, že krém se rychle vsakuje a opravdu po něm nemám pocit, že bych byla mastná. Četla jsem, že někdo si ho dá chvilku počká a na nanáší na něj makeup, to jsem popravdě nezkoušela a neláká mě to. Neucpává pory, což toho jsem se hodně bála. Je to velmi jemný krém, který voní klasickým krémem, jako voní vždycky Astrid sluneční péče, tak jak ji známe. Krém rozhodně mohu doporučit dále! :) 


Info ze stránek astrid.cz ASTRID SUN Olej na opalování ve spreji OF 15obsahuje systém fotostabilních UV filtrů, který spolehlivě chrání pokožku před škodlivými vlivy UVA a UVB záření. Složení obohacené o multivitaminový komplex (beta-karoten, vitaminy E, C, F) a zlatý palmový olej napomáhá urychlit opálení a zároveň přispívá k bezpečnějšímu opalování. Obsahuje mrkvový a arašídový olej, podporuje hydrataci pokožky a zanechává ji sametově jemnou a vláčnou. 

Použití - Nanášejte na suchou pokožku před pobytem na slunci a rozetřete. Nestříkejte přímo na obličej, aplikujte na dlaně a pak rozetřete vyjma okolí očí. Na ochranu pokožky celého těla dospělé osoby průměrné velikosti je třeba 36 g opalovacího přípravku, tj. přibližně 6 čajových lžiček. Upozornění: Snížením doporučeného množství se podstatně snižuje stupeň ochrany. Nezůstávejte na slunci příliš dlouho, i když jste použili prostředek na ochranu proti slunečnímu záření. Vyvarujte se zejména přímého poledního slunce (11 – 16 hodin). Nevystavujte kojence a malé děti přímému slunci. Nadměrná expozice slunci představuje vážné zdravotní riziko. K udržení ochrany aplikaci opakujte, zejména při pocení, po koupání nebo osušení ručníkem. Žádný opalovací přípravek neposkytuje 100% ochranu proti slunečnímu záření. Chraňte se před slunečním zářením oblečením, pokrývkou hlavy a slunečními brýlemi.

Můj názor? Tak do tohohle oleje na opalování jsem se teda hodně zamilovala. Voní nádherně! Je to ochrana 20, což není moc, ale postačí. Je také voděodolný. K němu prostě nemám co říct, jedním slovem, je dokonalý! Po nanesení se rychleji vsakuje a není mastný. Líbí se mi, že obsahuje zlatý palmový olej pro bronzové opálení, já jsem si ho hodně oblíbila. A Vám ho také mohu doporučit!  


Dole je olej a nahoře je krém.


Oba produkty vřele doporučuji. Olej jsem na internetu našla za 180 Kč a krém jsem našla za 109 Kč. 


Já děkuji zastoupení Astrid za poslaný balíček a v něm tyto opalovací přípravky.

* Můj názor je čistě z mého testování, ničím neovlivněno*

You May Also Like

6 komentářů

  1. Oleje na opalování miluju! jsou super a krásně voní! BEAUTYPUSINKA

    OdpovědětVymazat
  2. Já popravdě moc značku Astrid nemusím, patří pro mě k těm méně kvalitním. Asi je to tím, že si jí pamatuji se svého dětství :)

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
  3. Oba výrobky se mi líbí. Já jsem si letos velmi oblíbila výrobky od Vichy. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  4. Já se přiznám opalovací krémy vůbec nepoužívám. Naštěstí se na sluníčku nikdy nespálím. Co se mazání týče, jsem velký lajdák :-D . Naučila jsem se už alespoň používat krém po opalování, kterým se mažu večer. Nejvíc mi sedí WoodenSpoon olej , který se rychle vstřebává a jako bonus nádherně voní :-) .

    OdpovědětVymazat

Vsem moc dekuji za koment! :-)