Volné dámské tílko s lapačem snů

by - prosince 12, 2017

Tohle tričko si vybrala ségra a hodně se jí líbilo, jelikož ji visí v pokojíčku lapač snů, tak si vybrala i tričko :D 

Lapače snů jsou velice oblíbený motiv, který se čím dál častěji objevuje i na oděvech. Toho je důkazem toto krásné tílko, které si zamilujete především v letních měsících, a to díky jeho volnému střihu. Dostupné je v klasické černé barvě.

Vlastnosti:

  • Materiál: bavlna, polyester
  • Barva: černá
  • 4 velikosti
  • Obsah balení: 1 x tílko
Velikosti:
  • 2: Prsa: 82 cm; Délka: 55 cm
  • 3: Prsa: 86 cm; Délka: 56 cm
  • 4: Prsa: 90 cm; Délka: 57 cm
  • 5: Prsa: 94 cm; Délka: 58 cm




Tričko vypadá na první pohled hodně pěkné, i sama ségra napsala, že tričko je pěkné, ale s čím nebyli spokojeni je to, že v popisu je napsané bavlna. Té bavlny tam určitě moc nebude, mamka mi napsala, že tohle je tričko rovnou ze silonu. 

Jinak opravdu tričko je velmi hezky ušito, černá je opravdu černou a bílý lapač snů se taky povedl a je bílý. Zbytek je opravdu pěkný tričko a kdyby bylo s bavlny, tak je dokonalé, ale pro ty kdo má rád takovou tu umělotinu, tak to pro něj bude to pravé. 

Tričko je momentálně ve slevě za 195 Kč. Najdete ho TADY  , Jeho běžná cena je 555 Kč. což je opravdu dost přehnaná cena. 

You May Also Like

5 komentářů

  1. Ta běžná cena je opravdu přehnaná. Ani mě nepřekvapuje, že je materiál úplně jiný. Já měla tričko, které mi přišlo křivě sešité, takže ségra dopadla ještě dobře. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  2. Na první pohled moc hezké, ale na druhý mě vyděsili ti ilumináti :D Cena je teda fakt pálka, určitě jde sehnat i levněji. Škoda toho materiálu, jinak by bylo super.

    OdpovědětVymazat
  3. Tričko jsem viděla na Aliexpress za směšnou částku, takže si myslím, že na Poštovnezdarma.cz je dost předražené :/.

    Beauty by K.

    OdpovědětVymazat
  4. Vypadá hezky, ale máš pravdu ta plná cena je fakt směšná :)
    Petra z blogu www.mygoldenmind.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  5. Škoda, že nedokáži být také takohle kreativní a nedokážu si vyrobit něco podobného i já doma sama... Většinou si pak musím takové oblečení kupovat. Nicméně i to bývá někdy drahé a tak si vybírám věci třeba z eshop second handu nebo tak.

    OdpovědětVymazat

Vsem moc dekuji za koment! :-)