Recenze: POLISH REMOVER // odlakovač na nehty

by - ledna 11, 2018

Je tady další přival recenzí a dnes to bude odlakovač na nehty s vůni jablka. Ano je to divné, že Vám budou nehty vonět a ne smrdět? Tak se pojďme na toho krasavce podívat.


Info ze stránek rajnehtu.cz Unikátní kolekce profesionálních bez acetonových odlakovačů, různé barevné verze a vůně. Bohatý navitamíny A, E a glicerine, nevysušuje přírodní nehtové ploténky a nehtovou kůžičku, ale hydratuje je, zároveň účinně odstraňuje veškerou vrstvu laku.


Odlakovač neobsahuje acetontakže je bezpečný pro odstranění laků při použití na gelové či akrylové nehty.
Co na něj říkám já? Tohle bude celkem krátká recenze, ale taky tu není co zmiňovat, jen to nejdůležitější. Možná budete zklamaní jako já, při prvním otevřením odlakovače jsem si k němu přičichla, ano byla jsem blbá a myslela jsem, že bude vonět už teď, ale pravý opak byl to smrad po alkoholu asi i aceton, tak jak smrdí odlakovače. Bude vonět, až s nimi odlakujete nehty, tak voní krásně nehty po jablku. Což mě začalo bavit, hlavně ta vůně, je velmi příjemná a rovná se vůni jablka. A asi si říkáte zda funguje odlakování? Ano funguje, je sice pravda, že když jsem měla na nehtech třpytky tak to docela dalo zabrat odlakovat, ale to je u všech odlakovačů. Jinak odlakoval klasický lak na nehty úplně skvěle. Nehty po odlakování nebyli vůbec vysušené, což u některých odlakovačů se mi to stává. Má 300 ml, takže opravdu vystačí na dlouho. Má krásně zelenou barvičku. Mají ještě dva druhy a to Vanilla Blue a Strawberry Pink. Já mohu odlakovač na nehty doporučit dál, protože já jsem spokojená, plní vše co má a závěrečná tečka na konec, že nehty po jablku opravdu voní. Je to příjemná změna. :) 


Klady

+ cena
+ vůně po odlakování na nehtech
+ odlakuje dobře
+ nevysušuje nehty

Zápory

- při otevření klasický smrad odlakovače :D

Dávám 5 hvězdiček z 5



Já mohu odlakovač doporučit a zakoupíte ho  TADY  a stojí 99 Kč

You May Also Like

3 komentářů

  1. Takže nejsem divná. :-D Já mám doma odlakovač z DMka a po něm mi taky voní nehty. :-))
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  2. Odlakovač vypadá super, já vždy kupuji obyčejný z DM :)
    Petra z blogu www.mygoldenmind.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  3. Já mám rád odlakovač na nehty od Dermacolu :) tenhle vypadá taky skvěle

    OdpovědětVymazat

Vsem moc dekuji za koment! :-)