Moje sbírka vůní.

by - května 12, 2018

Ahojte, tak jak jsem slíbila. Plánovala jsem článek na téma moje vůně, takže Vám ho tady dneska přináším. :) Vůbec jsem nemyslela, že jich budu mít nakonec tolik, ale aspoň se článek vyplatí. :) Takže si uvařte kávu a jdeme na to. :) 


1. Tresspassing Lady - Tuhle vůni jsem dostala k narozeninám od rodičů, jak jsem byla v Česku. Tato vůně mi přijde docela těžká a je hodně silná. Přijde mi taková kořenitá. Tohle asi nebude na denní nošení, ale někam na večeři, či na párty, ideál. Co mám na ní ráda je flakonek a hlavně to, že vůně vydrží vonět několik hodin. :) 

2. Lovely Garden, Oriflame - Tuto vůni já naprosto miluji, takže tu není co dodat. Rozhodně ji doporučuji, také mi vydrží vonět několik hodin. Kdo ji ještě nezkoušel, tak určitě jděte do ní. :) 


3. Frais Monde Mandorla - tohle jsem nevěděla zda tu můžu zařadit, ale je to také vůně akorát olejíček. Nádherná vůně a taky dost dlouho vydrží, což jsem úplně koukala. :) Ráda bych určitě vyzkoušela i další jejich olejíčky. :) 



4. Hugo Boss - Tak tuhle vůni si teda šetřím a používám ji jen když jdeme do města. Tohle je totiž perfektní vůně, která vydrží vonět snad celý den a jde po celém dni cítit na zápěstí. :) Určitě bych si ji znovu ráda pořídila. 

5. Katty Perry, Killer Queen - Tady nemám slov!!! Perfektní, úžasná, dlouhotrvající vůně, kterou nesmírně miluji! Tady mi už dosloužila, ještě ji tam trošku zbývá na jedno, či dvě stříknutí a je po ní. A rozhodně do ní půjdu znovu, protože dlouho vydrží vonět, já jsem spokojená. :) 


6. Suddenly Madame Glamour, Lidl - ano mám tady i dvě vůně z Lídlu, ale tyto dvě vůně jsou nádherné. Suddenly je taky kořeněná a taková středně silnější. Ale velmi jsem si ji oblíbila. Hodně lidí jí srovnává s drahým parfémem, ale to si nepamatuji už z jakým. Tak jsem nakonec ještě hledala na internetu a je podobná této vůni Chanel Coco Mademoiselle.

7. Aura Suddenly, Lidl - Tohle je taková květinová vůně, což já mám hodně ráda. Je to velmi příjemná vůně. U této vůně mi v práci jedna řekla, zda to není Channel, že to je velmi podobná vůně. Ale na internetu jsem našla, že je podobná Giorgio Armani Acqua Di Gioia. 


8. Yves Rocher, Cerisier en Fleurs - Velmi příjemná květinová vůně, která není těžká. :) Mám ji nejraději hlavně na jaře, ale i v létě je to skvělá perfektní vůně. HLAVA: zelené tóny, zelená mandarinka, SRDCE: třešňový květ, mandle, ZÁKLAD: pačulipižmo. Při stříknutí jdou cítit květiny, potom se to rozplyne do sladší vůně, velmi pěkná vůně a i tahle vůně vydrží dlouho vonět. :) 

9. Tatti, parfémyzlondýna.cz- Tohle jsem měla výhru u jedné blogerky a ta to měla z této stránky ZDE a já soutěžila o vůni TATTI jemná elegantní květinová vůně Milton-Lloyd stejnojmenné kolekce. Šumivé ačerstvé zelené jablko, liči a černý rybíz tvoří vrchní tóny. Ty v srdci pozvednou elegantní a hezké oranžové květy, čajové růže a lotosový květy. Měkký teplý základ tvoří tóny santalového dřeva, pižma a vanilky, které skvěle dokončí tento velmi ženský parfém. Vůně z klasické kolekce Milton-Lloyd je léty prověřená a velmi oblíbená mezi ženami všech věkových kategorií. Tatti, to je prostě vůně ženy!
Je velmi příjemná, vydrží ty 4 hodinky vonět, potom ji už necítím. Tohle je asi na tom ta nejhorší vůně, co se týče výdrží. Na rychlé posezení u kávy to stačí. :) A našla jsem na té stránce, že tohle je podobné vůni Bamboo od Gucci.


You May Also Like

9 komentářů

  1. Ja mám ráda vůně od Calvin Klein euphoria a deep euphoria nebo třeba Versace

    OdpovědětVymazat
  2. K té Katty Perry vůni jsem si jednou přivoněla a je vážně skvělá:).
    Windy pink style

    OdpovědětVymazat
  3. Já mám zkušenost jen s olejíčky od Frais Monde a ty úplně nádherně voní. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  4. Ani jeden z parfémů jsem nezkoušela. Mojí stálicí je La Vie Est Belle od Lancome :-)
    All my cosmetics

    OdpovědětVymazat
  5. Ja nemám doma takmer nikdy viac ako tri parfumy. Vždy mi totižto dosť dlho trvá kým ich spotrebujem. Ja inak milujem parfumy od Miu Miu a od Chloé vôňu Love Story :)

    OdpovědětVymazat
  6. Tu katy perry znám já měla modrý diamant a voněl nádherně
    V3ronika life

    OdpovědětVymazat
  7. Katty Perry jsem zkoušela, jen jsem měla fialovou lahvičku, tak to byla asi řada před touto a voněla krásně. Já ráda používám Bruno Banani - Pure Woman nebo Versace - Bright Crystal. :-)

    OdpovědětVymazat
  8. Ani jeden voňavý kousek z tvé sbírky já nevlastním, ale miluji vůni La Vie Est Belle a také mám ráda různé orientální, arabské vůně :-)


    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
  9. Z tvojich vôní poznám akurát Oriflame, vonia veľmi pekne, mala som ju aj ja a bola som s ňou spokojná. :)

    Rebelliouslily

    OdpovědětVymazat

Vsem moc dekuji za koment! :-)