Recenze: Telove mleko nspa

by - prosince 20, 2015

Zdravim dneska se vrhneme na dalsi recenzi v podobe teloveho mleka. Tohle mleko mam jeste z Vanoc a recenze je po roce, hihi protoze predtim jsem ho nezacala pouzivat az nekdy ted. A tak uz muzu napsat recenzi.



Baleni je v pruhlednem obalu, takze vidime kolik mleka tam jeste zbyva. Baleni ma 225ml. Obal je proste normalni, neurazi ani nenadchne. Vicko je na zacvaknuti a klasicky na vymacknuti kolik je potreba tolik si vymackneme.

Vune voni uplne bozsky a to po moon flower nevim jak tohle prelozit kdyz moon je mesic. A vodni Lilie, fakt suprova vune, nestezuji si. 


Barva je normalni ciste bila. Nezanechava na pokozce zadne fleky.



Co na nej rikam? Telove mleko voni nadherne, v mleku jsou pridane i essential oleje z pačuli. Mozna nekomu muze vadit v telovem mleku dva parabeny ( methylparaben, ethylparaben) ale vsimla jsem si ze je tam napsany i alcohol.  Nanaset se ma po koupeli, prevazne krouzivymi pohyby masirovat durazne hlavne na velmi sucha mista. Hydratace je na velmi dobre urovni.  Mleko se rychle vsakuje, voni. Pokozku zaneca jemnou. Ja jsem z mlekem zatim spokojena. 


Klady

+ dobre se roztira
+ vsakne se rychle
+ vune
+ hydratuje
+ pokozka je jemna
+ je vhodna pro suchou pokozku

Zapory

-  obsahuje dva parabeny a alcohol.

You May Also Like

1 komentářů

  1. Tohle tělové mléko vůbec nepoznám, ale určitě hezky voní. Když jsem se dívala na internet, tak moonflower je kytička. Našla jsem krásnou, bílou, ale český název se mi hledat nechtělo. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat

Vsem moc dekuji za koment! :-)