Recenze:Maska na pleť kaolín Soaphoria.

by - května 29, 2016

Já Vám opět zdravím při další recenzi, ano už třetí den tu píšu recenzi, jednak toho mam hodně, ale také to písu proto, protože recenze vy nejvíce komentujete. :)

A my se dneska vrhneme na recenzi této masky :)

Info z jejich stránekBílý jíl je bohatý na přírodní minerály a je pokládán za přírodní zkrášlovač. Má výbornéexfoliačníčistící a detoxikační vlastnosti, má protizánětlivéantibakteriální a antiseptickéúčinky, proto se může používat i denně na mytí pleti. Pravidelným používáním napomáhá zlepšení vzhledu pokožky, která trpí ekzémem, lupénkou, akné, nebo rosaceou. 



Balení se mi hodně líbí, maska je totiž v kelímku v plastovém obalu a víčko je takový pevnější. Vůbec mi to nevadí, krabička se pak dá použít na něco jako třeba na tamponky. Balení je 100g. Já masku použila už asi 5krát a stále je hodně prášku.


Vůně je typicka pro kaolín, příjemná, nevtíravá vůně. Mě teda nějak extra nevadí.


Barva jelikož mám bílý jíl, tak je typicky bílý, ale v nabídce mají ještě ružový jíl (ruzový), ale také marocký jíl (hnědý).


Tady vidíte jaký je to prášek a když jsem ho jen tak nanesla na prst. :) 


Ano aby jste doílily masky, tak budete potřebovat vodu, kelímek s lžičkou a samozrejme prásek kaolín. Tato vecička se muze využit na 2 způsoby! :) Já ji samozrejmě vyzkoušela jen jako masku. A to že jsem dala do kelímku asi 4-5lzicek prásku a po lžičkách jsem davala vody asi cca 3-4 lzicky vody. :) A to mi stacilo na celou plet. 


A vzniklo z toho tohle :) 


Další využití - jako koupel – do koupele přidáme 2 – 3 polívkové lžíce bílého jílu. Pozor, vana bude poté klouzat! Po 10-15 min. tělo osprchujeme. Ve sprše se jíl nanáší houbičkou na tělo a masíruje se – poté se tělo opláchne a ošetří kosmetikou.


Foto před použití masky


 Maska po nanesení


 Maska po cca 15min zaschla, na sluníčku


 maska po zaschnutí ve stínu


 Po sundání masky

Co na ní říkám já? Maska se mi hodně zamlouvá! :) To musím uznat, líbí se mi její balení, líbí se mi, že je to vlastně přírodní kosmetika. Je hlavně vhodný pro moji pletˇs akném a také je vhodný jako jediný bílý jíl pro citlivou pleť. Po zaschnutí maska trošku pnula, protože schnula. Mám ráda takový ten pocit pnutí, protože vím že třeba něco ta maska dělá. Po masce jsem měla velmi jemnou pleť jako dětskou prdýlku. Takovou zářivou, co musím říct, tak mi aji trošku vytáhla pory z nosu za to jsem byla velice ráda, že aspon nějaká maska na to pusobí. :) Maska mě neštípala a ani jsem nebyla po ní červená. Masku mohu s klidným srdcem doporučit! :) Jak citlivé pleti, tak i těm co trpíte na akné stejně jako já. :) 

Klady

+ cena
+ balení
+ 2 zpusoby využití
+ ucinek
+ neštípala
+ pleť byla jemná

Zápory 

- nic jsem nenasla

Masku nebo-li Bílý jíl - Kaolín zakoupíte na https://www.krasnakazdyden.cz/pletove-masky-a-jily/252-bily-jil-kaolin-soaphoria.html   za cenu 137 kč 


Hodnotím 5  z 5 hvězdiček





You May Also Like

5 komentářů

  1. Maska je skvělá a pleť po vyčištění vypadá hezky. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  2. Dlouho hledám nějakou masku,možná dám právě na tebe a vyzkouším jí takže díky za typ:) Budu ráda když koukneš na muj blog po roce jsem zase začla blogovat tak jsem v začátcích :D

    OdpovědětVymazat
  3. Nad nejakou maskou od Soaphorie rozmýšľam už dlho, takže asi vyskúšam :)

    OdpovědětVymazat
  4. Oo, nezkoušela jsem, ale vypadá to opravdu moc slibně. :) A dost přívětivě i pro mou pleť. :D Tak snad se k tomu dokopu a zkusím ji!

    OdpovědětVymazat
  5. Tak tuhle značku jsem ještě nikdy nezkusila, ale vypadá to zajímavě.

    SOUTĚŽ O FOŤÁK CANON

    OdpovědětVymazat

Vsem moc dekuji za koment! :-)