New (139)

by - října 15, 2016

Dnes dávám novinkový článek, dnes jsme byli v Ostravě v Avionu a tak jsem si pár věcí koupila. :) Dvě věci mi tam chybí ze včerejška a to nákup v lídlu a to oční odličovač očí od Cien a silonky. :)

V NY jsem si chtěla pořídit legíny a také že pořídila a rovnou dvoje za cenu 139kč. Sice lepší legíny jsou v Primarku, ale tak aspoň něco. :) Druhou věc co jsem si tam pořídila bylo obyčejné takové bílo tělové tričko s krátkým rukávem za 89 Kč. :) 


A nakoupila jsem i v Gatu tohle u nás ve městě vůbec není že by měli trička za 88 kč a že by tam měli slevy, ale za to v Ostravě byli slevy snad po celé prodejně. Takže jsem tam koupila tyhle dvě trička to první z levé strany stálo 88 kč a to druhé se mi líbilo tím nápisem za 118 kč. A nějakou podprsenku do zásoby jsem také potřebovala, tak ta také stála 88 Kč. :)
S nákupy jsem spokojená, jen by to ještě chtělo nějaký svetřík a boty, ale boty se mi bohužel žádné nelíbili...:(


A jinak jsem se zastavila i v těchto yankee candle obchodě :D a něco jsem si nakoupila. Ty horní dva budou skvělé na Vánoce a ty spodní dva byli letní či podzimní novinka teď už nevím přesně a tak jsem si je vzala protože tak nádherně voněli :) Oni voní skvěle všechny čtyři :) 




You May Also Like

8 komentářů

Vsem moc dekuji za koment! :-)