Recenze: Balzám na rty Saloos.

by - října 19, 2016

Dnes mám pro Vás recenzi na tento balzám na rty od Saloos. Který jsem si mohla vybrat na testování. A jak jsem s ním spokojená, tak můžete pokračovat ve čtení. :)

Popis výrobku ze stránek http://www.saloos.cz/
Výživný balzám s rakytníkem řešetlákovým pomáhá chránit a pečovat o pokožku rtů a popraskaných ústních koutků. Regeneruje, zklidňuje a zvláčňuje rty ve všech ročních obdobích. Blahodárné účinky spolu s příjemnou vůní růže a vanilky jsou pro vaše rty opravdovým balzámem. Čistý přírodní bioprodukt.



Balení může někomu dělat problém, protože je právě v tom kelímku a to se někomu moc nelíbí, protože nanášet ho prsty není zrovna hygienické. Ale já si na tento způsob nestěžuji, takže mi to nevadí. Kelímek má 19ml. Je se šroubovacím víčkem, nahoře vidíte obrázek. :) Kelímek působí dobrým dojmem. :)


Vůně tento balzámek má takovou krásně přírodní vůni, tohle vážně nedokážu popsat, takže jedině vážně musíte očuchat vy sami. 


Barva tady jak vidíte v kalíšku je taková nažloutlá barvička, ale nic co by Vám mělo obarvit rty se teda nekoná. :) 

Složení 
Bio bambucké máslo. Rostlinné oleje lisované za studena: ricinový, bio jojobový. Včelí vosk, kandelina lanolin, extrakt rakytníku řešetlákového, vanilkový extrakt . Obsahuje 100% esenciální oleje: levandule, růže, geránie a další 


Můj názor? Tento balzámek jsem si vybrala sama a chtěla jsem ho vyzkoušet. Co někomu může vadit je opravdu právě ten kalíšek, kde ho nanášíte prsty. Jinak mě osobně kalíšek nevadí. Jinak co mi vyhovuje je vůně je v tom cítit určitě nějaká květina aspoň mi to tak přijde, ale jinak to moc popisovat neumím. Jinak dále bych řekla, že sice balzám má regenerovat rty a zbavovat suchých míst, ale s tímto moc spokojená nejsem, protože už týden chodím se suchými rty a bohužel až po tom týdnu  to začalo zabírat, což mě popravdě trošku zamrzelo, že to nepůsobí hned a chodila jsem se suchými rty celý týden, ale co mi nejvíce vadí je že mám koutek na rtech 14 dní a ne se zahojit a to tento balzám používám každý den a to si ho dávám i pres den když jsem ve škole a i doma a hlavně i na noc. Jinak rty celkově pěkné jsou po nanesení balzámku, jsou i takové vláčné prostě pěknější, akorát ty účinky by se mohli dostavit dříve. Jinak když nemáte takové problémy jako jsem měla já, balzámek jsem používala ikdyž jsem tyto problemy neměla a musím říct, že balzám byl dokonalý, krásně hydratoval, rty jsem měla jemnější. 


Klady

+ cena
+ složení
+ vůně

Zápory

- účinky by se mohli dostavit dříve než po týdnu 
- někomu může vadit nanášení prsty

Cena se pohybuje od 60 do 110 kč. seženete buď na eshopu TADY nebo koupíte v prodejnách DM

Dávám balzámku 3 hvězdičky z 5


Já děkuji zastoupení Saloos za poslaný balíček a v něm tento balzám na rty.




You May Also Like

9 komentářů

  1. Ja nepoužívam moc balzamy a hlavne mi dosť vadia tieto čo sa nanašaju prstom, pre niekoho to ale musí byť skvelý balzam ;)

    OdpovědětVymazat
  2. Balzám mám taky a jsem s ním moc spokojená!
    Můj blog: Beauty by K. + u mě na blogu i na IG najdeš soutěž :).

    OdpovědětVymazat
  3. Chcela som ho vyskúšať ale kedže mam doma dosť zasob najskor pomíňam tie:) Pekná recenzia mne vôbec nevadi takyto typ nanášania, určite ich používam doma a keď niekam idem a viem že ruky čisté nebudú beriem si balzam v tyčinke:)

    OdpovědětVymazat
  4. Balzámek vypadá moc hezky. Mě by taky nevadilo, že je v kelímku. Jestli se ti dělají často koutky, mě na tenhle problém pomohl balzám od Crazy Rumors. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  5. Tak týden zase není až tak dlouhá doba, i když třeba takový eos tě zbaví suchých rtů rychlejí (aspoň co si já pamatuju, když jsem ho používala) :)

    OdpovědětVymazat
  6. O tomto balzámu jsem slyšela mnohokrát ale sama jsem ho ještě nevyzkoušela, možná se do něj pustím až spotřebuji všechny balzámy co mám :D Jinak na mém blogu najdeš giveaway, kdyby jsi měla zájem: http://www.terripeterk.com/2016/10/give-color-to-your-hair-giveaway.html

    OdpovědětVymazat
  7. Vypadá krásně, Saloos mám moc ráda :) Balzámy, které se nanášejí prstem mi nevadí, takže snad ho někdy vyzkouším :)

    OdpovědětVymazat
  8. Tiež som ho chcela vyskúšať, no tá oneskorená hydratácia ma veľmi nepresvedčila. :/

    www.rebelliouslily.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  9. Vypadá moc hezky, nanášení prsty mi zrovna také extra nevadí, sama doma takové balzámy mám (jiné značky však) a jsem s nimi spokojená. Vyloženě s tímto žádnou zkušenost nemám, tak třeba někdy také vyzkouším.
    Ketrin Fl ~ CALL ME KETRIN BLOG

    OdpovědětVymazat

Vsem moc dekuji za koment! :-)