Oblíbenci (Únor 2017)

by - března 01, 2017

Zdravím při středečním dni. Já jsem si pro Vás na dnešní den připravila oblíbence, ta měsíc Únor. Mám tu tentokrát samé jiné produkty, tak doufám, že Vás to nikdy neomrzí. :)

Ale asi přidám ještě jednu kategorii a to v přípravek na pleť? Byli by jste pro? 

DOPLNĚK/TĚLOVÉ MLÉKO
Vybrala jsem si tento náramek, protože jsem ho nosila v podstatě každý den, krom víkendu. Tento se mi snad líbí úplně nejvíce je totiž z Deltimo.com  a právě skvěle mi padne na ruku, takže je to můj oblíbenec. :) 


RTY 
Tady tentokrát zařazuji zázračný kelímek od Oriflame, který je s příjemnou vůni, teď nevím jaká to je vůně, ale voní krásně. Pomáhá při vysušení a hlavně pomáhá když máte koutky. :) 



OČNÍ STÍN/KRÉM NA RUCE
Tady jsem dala krém na ruce od Dove, protože tento krém momentálně používám, je skvělý a hlavně já značku Dove a jejich krémy na ruce mám nejraději. Krém ruce nemastí, hezky se vstřebá. Nejsou vysušené, takže super.


NEHTY
Zařadila jsem i lak na nehty a tento krásný odstín od Oriflame je to odstín Berry Intense s řady Pure Colour. Jednak na něj bych chtěla sepsat recenzi, protože tento lak stojí opravdu za to, vydržel mi na nehtech týden a něco což jako opravdu na klasický lak nemá chybu. Momentálně je za cenu 119 Kč, ale ve slevě je i za 50 Kč.:)  


TOALETNÍ VODA
Tohle je Lovely Garden od Oriflame. Křehké spirály rebarbory se šťavnatými zelenými tóny a vřelým mléčným akordem měkce přecházejí na smetanovou cestu lemovanou vanilkou a orchidejemi. Velmi příjemná vůně a také mi dlouho vydrží cítit. :)


VLASY
Tady teď používám nejvíce tento šampon od Cien z Lídla. Krásně voní, vlasy umyje a to je vše co vyžaduji, šampon je dobrý, akorát trošku menší balení jen 250 ml. 


VOSK
Tady momentálně nemám žádný můj oblíbený vosk 

You May Also Like

8 komentářů

  1. Ten lak z Oriflamu se mi líbí, objednala jsem si teď podobnou barvičku, tak snad budu taky tak spokojená. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  2. Moc hezké věci, líbí se mi lak na nehty :)

    Můj blog: Cosmokočka

    OdpovědětVymazat
  3. Náramek je moc pěkný a s láčkem musí vypadat skvěle :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Taky bych chtěla takový náramek, jen mi připadají ty ceny přemrštěné, podle mě ve zkutečnosti to takovou hodnotu ani nemá :(
    Měj se v lásce,
    Janet ( http://janetsonrisa.blogspot.com/ )

    OdpovědětVymazat

Vsem moc dekuji za koment! :-)