Recenze: Přírodní osvěžovač vzduchu

by - prosince 22, 2019

Zdravím a především bych Vám chtěla popřát krásné Vánoce prožijte je v klidu a bez stresu a taky Vám přeji hromadu dárků. A také Šťastný Nový Rok 2020. 
A my si dáme trošku tématický článek, jelikož píšu na přírodní osvěžovač vzduchu, který je od značky Saloos a jeho název nese Vánoční sen. Máme svátky Vánoční pohody, tak je to trošku tematické. 

Tady se podíváme co to vlastně jsou ty přírodní osvěžovače vzduchu ze stránek saloos.cz Osvěžovače vzduchu jsou typické pro svou nevtíravou vůni. Mají čistě přírodní složení. Je možné je použít k rychlému a snadnému osvěžení a provonění ovzduší, odstranění nepříjemných pachů, dezinfekci společenských prostor, bytů, obchodů, kanceláří, čekáren nebo jen k vytvoření příjemné atmosféry. 

Magie vůní - Ať chceme či nechceme, vůně nás provází po celý život. Vůně jsou naším mozkem přijímány a vyhodnocovány nejrychleji. Aromatické molekuly se nadechnutím dostávají až do krevního oběhu a působí celkově na náš organismus. Ovlivňují tak naše emocionální jednání, dokáží v nás vyvolat určitou náladu, vzpomínky či atmosféru. Vůně nás dokáží „přeladit“, povzbudit unavenou mysl, uvolnit ji od stresu, aktivovat činnost mozku, vyvolat radost, zvýšit pocit sebevědomí, zmírnit bolest, působit preventivně proti různým obtížím.

Představujeme vám čistě přírodní osvěžovače vzduchu, které můžete využít k rychlému a snadnému osvěžení a provonění ovzduší, odstranění nepříjemných pachů, dezinfekci prostor bytů, obchodů, kanceláří, čekáren, nebo jen k vytvoření příjemné atmosféry.
Kouzlo vůní v prostoru
Stačí jen jednoduše stisknout dle potřeby rozprašovač a rozptýlit vůni do prostoru kolem sebe.
Nechme se hýčkat vůněmi a využijme toho, co nám příroda nadělila. Obsažené čistě přírodní éterické oleje se uvolní do prostoru, pozitivně působí na náš celý organismus i psychiku.
Natur aroma airspraye obsahují 100% přírodní esenciální oleje. Nenajdete v nich žádné škodliviny, syntetické konzervační, barvicí a vonné látky, které by mohly mít negativní účinky na zdraví. Vybírat můžete dle momentální nálady a rozpoložení, v každém případě by vůně měly být pro vás příjemné a potěšit vás na duši.
Můžeme vás ubezpečit, že naše Natur aroma airspraye nemají nic společného s běžnými osvěžovači vzduchu, které obsahují pouze syntetické vonné látky. 




Balení má 50 ml a vydrží opravdu hodně dlouho. Já s ní stříknu jednou a provoní okamžitě místnost. A hlavně je to pohodlné, protože stačí stříknout a máte hotovo, nikde se to nevylívá do žádné vody a pod to svíčka, jak to taky provoní, určitě to každý z nás zná. 



Vůně já si ji velmi oblíbila, jelikož se jedná o vánoční vůni, je skvělá. Tady je popis této vůně Okouzlující směs esenciálních olejů navozující vzácné a sváteční okamžiky. Vůně typicky vánočního koření skořice, kadidla a citrusových plodů vybízí ke zklidnění duše, hluboké relaxaci i meditaci. Vyvolává příjemně hřejivou atmosféru Vánoc a radostného očekávání splněných přání. Čistě přírodní produkt k rychlému osvěžení prostor, neutralizaci nepříjemných pachů doma, v kancelářích, čekárnách, ordinacích atd. 
Krásná Vánoční vůně, tu musí mít prostě každý.


Co na něj říkám já? Začínám ji milovat čím dál tím více. Krásně voní především po skořici, což přítel říká, že je to až moc silná vůně. A občas mu vadí, ale mě je to příjemné, takové relaxační. Ještě jsem četla, že ho nemusím stříkat jen po pokoji, ale můžu i na polštář, což jsem nevěděla, tak musím vyzkoušet. Provoní opravdu celý pokoj, při jednom stříknutí, ale já většinou dávám tak dvě stříknutí, mám ráda vůně. Na výběr mají plno druhů a tím je Citron, Eukalyptus, Levandule, Antitabák atd. Za mě spokojenost a doporučuji dále. 

Složení 
INCI: Alcohol Denat.Parfum (Essential Oils)Limonene1)Linalool1)CinnamalEugenol1)Citral1)Coumarin1)Cinnamyl Alcohol1)Geraniol1)

1) Přírodní esenciální oleje

Klady

+ cena
+ provoní při jednom stříknutí celý pokoj
+ výběr vůní
+ může se stříknout na polštář
+ balení vydrží dlouho

Zápory

- nic jsem nenašla

Já dávám 5 hvězdiček z 5


Sprej zakoupíte v DM nebo na internetu TADY a stojí 132 Kč.

*Já děkuji zastoupení saloos.cz za možnost otestování osvěžovače vzduchu*

* Můj názor je čistě z mého testování, ničím neovlivněno*

You May Also Like

4 komentářů

  1. Nejsem si jistá, že by mi sprej voněl, ale zní to skvěle. Možná bych si vybrala jinou vůni, jestli mají. :-)
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
  2. Skvelé, správny doplnok k vianočnej atmosfére :)
    What A Fancy World

    OdpovědětVymazat
  3. Tak to je super! Vůbec to neznám, budu si to muset pořídit na příští rok :)

    LITTLE THINGS FOR EM

    OdpovědětVymazat

Vsem moc dekuji za koment! :-)